Skip to main content

Inspiratie nodig? Dit waren 5 geweldige workshops van Opkikker

Nationaal

18 juli 2022

Vandaag is het exact 100 dagen geleden dat Opkikker, ons tweejaarlijks nationaal leidingsweekend, plaatsvond. Leiding en bestuursleden konden er genieten van een zot avondspel, een fuifje, een massaspel en een heerlijke barbecue. Maar er stonden ook heel wat boeiende en leerrijke workshops op het programma. Wij plaatsten de speluitleg van enkele van die workshops in onze Spelendatabank en delen hier graag onze top vijf! 

Survival of the fittest

Wow, een echte survivalactiviteit! Je groep is verdwaald tijdens een dropping en beslist om de nacht in het bos te spenderen. Vuur maken, sluipen, koken,… Deze activiteit wordt de topactiviteit van het jaar!

> Bekijk de speluitleg

Survival Workshop Opkikker

Escaperoom

Heb je altijd al eens een escaperoom willen spelen in je eigen lokaal? Tijdens Opkikker werd een mini-escaperoom gespeeld en tips en tricks gegeven om er zelf één te maken!

> Bekijk de speluitleg

Escaperoom workshop Opkikker

Kampvuurgames

Een kampvuur is nooit saai, maar met opdrachtjes als ‘liften’ en ‘Wiggel Wagel’ krijgt jouw kampvuuravond een upgrade van jewelste!

> Bekijk de speluitleg

Kampvuur workshop Opkikker

De Mol

Een kant-én-klaar molspel? Daar zat je nog op te wachten!

> Bekijk de speluitleg

De mol Workshop Opkikker

No balls, no glory

Voetbal, basketbal, volleybal, tussen vier vuren of honkbal, de standaardbalspelen zijn ons ondertussen wel al gekend. KLJ maakte een activiteit met originele balspelen die jouw leden nog niet kennen!

> Bekijk de speluitleg

Bonus: ook deze workshops vind je in de Spelendatabank

Krijg je maar geen genoeg van al die geweldige activiteiten? Snuister dan nog even verder in de Spelendatabank, want we hebben de uitleg van nog eens 10 Opkikkerworkshops online gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van: