Skip to main content

Jaarthema 2020-2021: Laat het knallen!

Waarover ging dit jaarthema?

Met het jaarthema 'Laat het knallen' vierde KLJ een heel jaar lang feest. De werkgroep Jaarthema ging er vol enthousiasme mee aan de slag. Ze beschrijven waarom dit jaarthema een knaller van formaat is.

We vieren feest voor het ontstaan van alle afdelingen, daar waar KLJ’ers volledig zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen uitleven en ze hun jeugd zorgeloos kunnen beleven.  

We vieren feest voor die ene kleine of grote prestatie, om het samenhorigheidsgevoel en de euforie die een samenwerking teweeggebracht heeft, om de vaste tradities die nog steeds staande zijn en samen beleefd worden.

We vieren feest omdat er zoveel vrijwilligers en leden steeds weer tijd vrijmaken om samen te komen en elkaar een leuke tijd te bezorgen. We vieren alle KLJ’ers voor hun engagement en toewijding om elke bijeenkomst tot een feest te maken en weer boeiende ervaringen op te doen en onvergetelijke herinneringen te maken.

Affiche jaarthema Laat het knallen

Hergebruik het materiaal

Activiteiten

Wil je een spel spelen rond het jaarthema? Goed idee! Hieronder vind enkele spelen per leeftijdsgroep.

K-bundel

De werkgroep K maakte een mooie bundel vol bezinningen en vieringen in het jaarthema. Doorblader hem gerust!

Afspeellijsten

KLJ’ers halen maar al te graag hun dansbenen boven. Wij maakten alvast enkele playlists met de beste plaatjes van vroeger en nu. Beluister ze op Spotify

Logo's

Wil je het logo van het jaarthema hergebruiken? Download het dan hieronder!