Skip to main content

Strengere regels en geen sportfeesten

Nationaal

23 juli 2020

Jammer nieuws. Afgelopen dagen werden weer meer mensen besmet met het coronavirus. Daarom versoepelde de nationale veiligheidsraad van vandaag, 23 juli, geen maatregelen, maar verstrengde ze er enkele. Wij bekeken welke invloed die beslissingen hebben op KLJ. 

Sportfeesten geannuleerd

We zien dat de sportwerking niet langer op een veilige én leuke manier kan plaatsvinden. We rekenden op de verdere versoepeling naar fase 5 van de exitstrategie om dit mogelijk te maken. Nu fase 4 behouden blijft, hebben we –  ondanks alle inspanningen –  de moeilijke beslissing genomen om de sportfeesten allemaal af te gelasten. Deze zomer zullen er dus geen sportfeesten zijn.

Lees alles over corona en de KLJ-sporten

Klik hier

Wat met je evenementen?

Ook voor je eigen KLJ-evenementen komen er voorlopig geen versoepelingen. Hou hier dus rekening mee als je de komende weken iets op de planning hebt staan.

Lees alles over corona en evenementen

Klik hier

Wat met kampen en activiteiten?

Kampen en activiteiten kunnen wel nog plaatsvinden volgens de richtlijnen die we al heel de zomer hanteren. Wel wordt het dragen van een mondmasker verplicht op vele openbare plaatsen. Controleer dus steeds, als je het (kamp)terrein verlaat, waar je een mondmasker moet dragen. 

Lees alles over corona en kampen

Klik hier

Lees alles over corona en activiteiten

Klik hier