Skip to main content

Organiseer een KLJ-reünie en ontvang een leuk pakketje

Nationaal

11 januari 2022

KLJ’er ben je én dat blijf je. Dat benadrukken we een jaar lang met het jaarthema ‘KLJ, da’s voor ’t leven’. Veel oud-KLJ’ers voelen zich nog sterk verbonden met KLJ en met de afdeling waarin ze zijn opgegroeid. De werkgroep Jaarthema wil daarom graag alle afdelingen aanmoedigen om een eigen KLJ-reünie te organiseren met oud-leden en/of oud-leiding: Het moet toch fantastisch zijn om met zoveel KLJ’ers herinneringen op te halen?!

Organiseer eens een reünie

We geven je een duwtje in de rug. Organiseer je een reünie voor 31 augustus 2022? Registreer die dan t.e.m. 28 februari via het onderstaande formulier. Wij bezorgen je nadien dan enkele handvaten waarmee je een onvergetelijke reünie kan organiseren. Zo krijg je onder andere: 

  • de contactgegevens van oud-leden en oud-leiding uit jouw afdeling van de afgelopen 10 jaar. 
  • een voorbeeld van een uitnodigingsbrief.
  • toegangsticketjes die je samen met je uitnodiging kan verzenden

TIP: In Web2Print kan je onderstaande uitnodiging nu al vinden. Daar maak je in no time een mooie, gepersonaliseerde uitnodiging voor de KLJ-reünie van je afdeling.

Uitnodiging reünie in Web2Print

Er vallen ook prijzen te winnen!

Je leest het goed! Eén van de afdelingen die een reüniemoment registreert zal hapjes winnen, die de werkgroep Jaarthema tijdens jouw reüniemoment komt uitdelen. Tijdens dat bezoek ontvangt de afdeling bovendien een gepersonaliseerde vlag met een oud KLJ-logo. Dat wil toch iedereen in het KLJ-lokaal kunnen hangen?

Registreer je reünie

Deze afdelingen organiseren een reünie