Skip to main content

Affiches en flyers via Web2Print

Web2Print, wa's da?

Web2Print is een gloednieuwe tool die je terugvindt in je Clickportaal. Met deze tool ontwerp in je 'in no time' de leukste affiches, flyers, uitnodigingen voor jouw KLJ-evenementen en activiteiten! Ben je een ervaren layouter of toch geen superheld in het ontwikkelen van promomateriaal? De tool is heel erg simpel in gebruik en zonder enige moeite zit jouw ontwerp meteen in een KLJ-jasje. De sjablonen zijn allemaal voorzien van onze KLJ-huisstijl, zodat jij je niets hoeft aan te trekken van een KLJ-logo in goede kwaliteit of welke kleuren je nu best wel of niet gebruikt!

Verwelkom je graag een heleboel nieuwe leden op je startdag?

Maak dan nu gebruik van onze nieuwe tool in Click. Via de Web-to-Print-tool kan je eenvoudig affiches, flyers en uitnodigingen personaliseren. Zo kan je meteen al je afdelingsinfo meegeven, de datum van je startdag, contactgegevens, ...

Uiteraard hoef je deze tool niet enkel te gebruiken voor je startdag, deze kan het hele jaar van pas komen. Denk maar aan een uitnodiging voor je spaghettidag, infoavond over het kamp of een buurtfeest dat jullie mee organiseren, ... Alles is mogelijk en je kan oneindig veel ontwerpen maken.

Waarom zou ik dit gebruiken?

Wel, in deze tool werk je steeds in de huisstijl van KLJ en ben je zeer herkenbaar voor de buitenwereld. Iedereen ziet meteen dat het een affiche of flyer van KLJ is. Bovendien is het zeer handig als je zelf niet zo een superheld bent in het ontwikkelen van promomateriaal. Alles staat in feite klaar, gewoon nog wat personaliseren! ;-)

Wat kan ik allemaal maken in Web-to-Print?

  • flyers (neutrale flyers, flyers in het jaarthema)
  • affiches (neutrale affiches, affiches in het jaarthema)
  • uitnodigingen
  • afdelingslogo
  • ...

Ik heb een ontwerp gemaakt, en nu?

Nu kan je dit ontwerp downloaden (rechts onder het sjabloon) in allerlei bestandsformaten om dit aan je drukker te bezorgen en/of om digitaal te gebruiken.

  • DRUK PDF: een PDF in hoge resolutie met snijlijnen, om aan te leveren aan een drukker / copyservice
  • PRINT PDF: voor prints op een thuisprinter
  • Web PDF: online gebruik
  • Web JPG: online gebruik (website, facebook, ...)

Waar wacht je nog op?

Ga naar Click en probeer het uit.

Heb je vragen, opmerkingen of problemen in verband met deze tool, neem contact op met communicatie@klj.be