Skip to main content

Een ongeluk, wat nu?

Oei, er is iets gebeurd. Wat nu? Blijf vooral kalm, vul het aangifte formulier in en bezorg het op tijd aan KLJ. Het KLJ-secretariaat doet de rest.

Oei, er is iets gebeurd. Wat nu? Blijf vooral kalm, vul het aangifte formulier in en bezorg het op tijd aan KLJ. Het KLJ-secretariaat doet de rest.

De situatie niet meer de baas?

Wist je dat het KLJ-noodnummer 24/7 bereikbaar is als je in nood zit? Opgelet: het nummer dient niet voor administratieve vragen.

Bel het noodnummer: +32 475 775 110

Vul het aangifteformulier in

Is er iets gebeurd? Vul dan een aangifteformulier in en stuur het zo snel mogelijk op naar KLJ. Ons adres is: Diestsevest 32 bus 3b, 3000 Leuven. Je kan het formulier ook ingevuld mailen naar verzekeringen@klj.be. Let wel op, er zijn verschillende soorten aangifteformulieren. Zorg dat je het juiste invult.

Lichamelijk ongeval

Schade aan derden

Gehuurd materiaal en kamptenten

Mail het schadeformulier samen met foto’s van de schade naar verzekeringen@klj.be. Bezorg ons zo snel mogelijk een bestek van de herstelling of vervangingswaard

papieren verzekeringen invullen

Omnium voor auto's

  • Als er GEEN tegenpartij is, mail je het formulier ‘Omnium in opdracht’ samen met het ‘Europeesaanrijdingsformulier’ naar verzekeringen@klj.be.
  • Als er WEL een tegenpartij is, stuur je het Europees aanrijdingsformulier naar je eigen autoverzekering en mail je het formulier ‘Omnium in opdracht’ samen met een kopie van het ‘Europees aanrijdingsformulier’ naar verzekeringen@klj.be.
  • Als er glasbreuk is, mail je het het formulier ‘Omnium in opdracht’ naar verzekeringen@klj.be. Met het polisnummer (92 889 648 voor kampen of weekends en 91 812 362 voor bovenlokale vrijwilligers) kan je de glasbreuk bij Carglass laten herstellen.

Hoe vul je zo'n formulier in?

Hoe moet je een schadeformulier invullen in geval van burgerlijke aansprakelijkheid, schade aan derden of lichamelijke ongevallen? Wij geven je alvast een korte handleiding.