Skip to main content

KLJ zoekt stagiair: KLJ visueel voor iedereen

Nationaal

8 juni 2022

Studeer jij aan een hogeschool of universiteit en zoek je nog een stageplaats? Dan kan je misschien wel terecht bij KLJ, want we hebben leuke stageopdrachten in de aanbieding. Zo zoeken we een stagiair die zich wil vastbijten in het thema 'KLJ visueel voor iedereen'.

Waarover gaat de stageopdracht?

KLJ wil KLJ’ers, maar vooral niet-KLJ’ers warm maken voor onze beweging. Dat doen we met sprekende beelden, want zo bereik je echt iedereen. Wat doen we? En waarom is jeugdwerk zo belangrijk? Aan jou om dat duidelijk te maken.

Binnen het stageproject krijg je de vrijheid om eigen voorstellen te doen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die met beelden kan spreken en taalvaardig is.

Het gewenste resultaat? Een filmpje met bijhorende brochure ontwerpen die we kunnen delen binnen én buiten onze beweging. 

Wie zoeken we?

  • Studenten uit opleidingen als: Taal- en letterkunde, Communicatie, Grafische vormgeving, Film en Media...
  • Studenten die in kader van de stage zelfstanding onderzoek doen en conclusies omzetten naar acties binnen de beweging.
  • Studenten die zin hebben in een afgebakend project.
  • Ervaring binnen het jeugdwerk is een troef.

Interesse? Laat het ons weten!

Lijkt deze stageopdracht je op het lijf geschreven? Stuur dan voor 15 augustus een mailtje naar emma.vermassen@klj.be, geef een kort woordje uitleg over jezelf en je opleiding en vertel wanneer je stage zou willen lopen. Kort nadien krijg je een antwoord.