Skip to main content

KLJ Wetteren speelde het +16-spel 'Reis doorheen je KLJ-jaren'

Nationaal

17 december 2021

Stiekem zijn we allemaal op zoek naar activiteiteninspiratie! Daarom delen we graag een jaarthema-activiteit die getest én goedgekeurd werd door een KLJ-afdeling. Zo kunnen we samen onze leden van de leukste activiteiten voorzien. KLJ Wetteren speelde het spel voor de +16: 'Reis doorheen je KLJ-jaren'.

Hoe werkt het spel?

Tijdens deze activiteit doorloop je alle leeftijdscategorieën van KLJ en speel je per leeftijdscategorie spelen die typisch zijn voor die leeftijd. Geef je leden voor elke nieuwe fase een drankje waardoor ze op magische wijze jonger of ouder worden. Zo kunnen ze zich volledig inleven. 

Wat zegt KLJ Wetteren?

“Onze leden vonden het heel fijn om nog eens ‘oude’ spelletjes te spelen. Er was voldoende afwisseling en de setting was niet te competitief. Het is een lange activiteit die niet al te veel voorbereiding vraagt. Dat kan dus ook aangenaam zijn voor de leiding", zegt Simon Erard van KLJ Wetteren.

“Bij deze activiteit is eigen inbreng van de leden zeker mogelijk. Kennen zij nog leuke varianten op de spelen of speelden ze het spel vroeger op een andere manier? Dan kan je bepaalde spelregels veranderen.”

Wil jij ook 'Reis doorheen je KLJ-jaren' spelen?

Bekijk de speluitleg