Skip to main content

KLJ Arendonk test de startdag escaperoom uit

Nationaal

22 september 2022

Nog op zoek naar een activiteit voor je startdag of een eerste activiteit? Doe dan een poging om op tijd te ontsnappen uit de escaperoom. KLJ Arendonk testte de startdag escaperoom uit én keurde het goed.

 

Hoe werkt het spel?

Probeer zo snel mogelijk de verschillende codes te kraken en te ontsnappen uit de escaperoom.

Wat zegt KLJ Arendonk?

“Wij hebben de escaperoom met ons bestuur gedaan. Zij vonden dit allemaal wel heel fijn om te doen. Het ging er soms wel wat chaotisch aan toe, maar dat is oké.” zegt Lotte Caers van KLJ Arendonk. “We hebben ons al spelbegeleiders voornamelijk afzijdig gehouden en enkel geobserveerd. Wanneer je dit met jonge kinderen gaat doen, ga je misschien net iets meer tips moeten geven.”

Waarom ze dit spel zouden aanraden? “Het is super fijn. We hebben het met ons bestuur gespeeld en er ook wat zaken ingestoken zodat het bestuur elkaar beter leert kennen en samenwerking, wat natuurlijk cruciaal is in een escaperoom.”

Het spel is zeker voor herhaling vatbaar. Enkele tips van Lotte: “Het is belangrijk om op voorhand al te kijken welke tips je eventueel kan geven, indien de groep er niet uit zou komen. Daarnaast is het ook belangrijk om te zorgen dat je geen al te grote groep hebt, daar is de escaperoom niet op gemaakt. Je kan eventueel wel de escaperoom dubbel maken en twee teams tegen elkaar laten spelen.”

KLJ Arendonk test de startdag escaperoom uit

Wil jij deze escaperoom ook eens proberen?

Bekijk de speluitleg