Skip to main content

Krijg een gratis pretpakket!

Vlaams-Brabant

14 februari 2020

Doet jouw afdeling een herstartdag, een vriendjesdag of een andere actie om op een ander moment dan het begin van het werkjaar nieuwe leden te werven? Laat het ons dan weten en krijg een gratis KLJ-pretpakket! Zo verdien je nieuwe leden door je ledenwerving én krijg je er ineens een leuk cadeau bij!

[Opgelet: deze actie geldt alleen voor afdelingen uit Vlaams-Brabant.]

Hoe werkt het?

Een gratis pretpakket krijgen is makkelijker dan je denkt. Schrijf (kort) uit welke actie je gedaan hebt en stuurt ten laatste op 29 februari een mailtje met daarin je actie naar vlaamsbrabant@klj.be. Wij bezorgen jou vervolgens een ledenwervingspretpakket met leuke gadgets voor nog veel meer KLJ-plezier!

Het pretpakket

Wat er in het pakket zit, blijft een verrassing. We kunnen wel al verklappen dat je hele omgeving zal weten dat jouw KLJ goed bezig is en dat zelfs de Chiro en de Scouts jaloers zullen zijn!

Ledenwerving, hoe doe je dat?

Ben je nog op zoek naar inspiratie, toffe ideeën of extra tips rond ledenwerving? Neem dan eens een kijkje op deze website onder het thema 'Over leden' en ontdek hoe jij je ledenwerving nog straffer kan maken. Succes!

Site by Wieni