Skip to main content

KLJ Oostkamp speelde 'Is er Wifi in Tahiti?'

Nationaal

30 april 2021

Stiekem zijn we allemaal op zoek naar activiteiteninspiratie! Daarom delen we graag een activiteit van een afdeling mét getuigenis. Zo kunnen we samen onze leden van de leukste activiteiten voorzien. Joline Deschepper, bestuurslid van KLJ Oostkamp deelt haar ervaring met het spel Is er Wifi in Tahiti?.

Voor dit spel hebben we ons geïnspireerd op het spelprogramma "Is er Wifi in Tahiti". Ikzelf vond het heel fijn om deze activiteit te begeleiden. Ik genoot ervan om de verschillende groepjes te zien zwoegen op de puzzels om de locatie van de prijs te achterhalen.

"Na afloop van het spel kregen we veel positieve reacties van onze leden over de verschillende originele opdrachten die ze moesten uitvoeren."

Joline Deschepper, bestuurslid KLJ Oostkamp

Mijn favoriete opdracht was deze met de koptelefoon. Hierbij hebben we verschillende thema's die met de KLJ te maken hebben verwerkt. Dit is ideaal voor nieuwe leden om zo de werking van onze jeugdbeweging te leren kennen. Na afloop van het spel kregen we veel positieve reacties van onze leden over de verschillende originele opdrachten die ze moesten uitvoeren.  

Wil jij ook 'Is er Wifi in Tahiti?' spelen?

Ontdek de speluitleg