Skip to main content

Doe mee met MatenMaand

Aan ledenwerving doen enkel in het begin van jaar? Dat is zo passé! Februari is vanaf 2024 officieel MatenMaand in KLJ-land! Dit wil zeggen dat we een hele maand inzetten op tussentijdse ledenwerving. Doe je mee?

Aan ledenwerving doen enkel in het begin van jaar? Dat is zo passé! Februari is vanaf 2024 officieel MatenMaand in KLJ-land! Dit wil zeggen dat we een hele maand inzetten op tussentijdse ledenwerving. Doe je mee?

Bereid je nu al voor

  1. Plan in februari of maart een open activiteit of een vriendjesdag! Geen zorgen, je hoeft geen extra activiteit te organiseren. Je kan gewoon je al geplande activiteit openzetten voor potentiële leden.  
  2. Registreer je open activiteit of vriendjesdag via de KLJ-website. 
  3. Begin al een te gekke ledenwerving uit te werken! Tip: gebruik het jaarthemamateriaal!  
  4. Volg klj_vzw op Instagram voor heel wat inspiratie! Denk maar aan tips, goede voorbeelden en nog veel meer! Ben je niet zo actief op sociale media? Geen probleem! Alle informatie wordt ook op deze pagina gedeeld!  
  5. Laat het plannen beginnen!  

Barst je van het enthousiasme, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Vraag via Click een Vorming op Maat aan!

Registreer je activiteit

Registreer hieronder jouw open activiteit of vriendjesdag en verschijn op de MatenMaand-kaart. Zo weten KLJ'ers én niet KLJ'ers wanneer er voor welke leeftijdsgroep iets te beleven valt! 

Ben je geregistreerd voor 31 januari? Dan ontvangt jouw leidings- of bestuursploeg ook een unieke MatenMaand-patch om aan je KLJ-uniform te hangen!

Registreer je open activiteit of vriendjesdag

Bekijk de MatenMaand-kaart

Inspiratie

Nood aan inspiratie?

De leukste ideeën voor tussentijdse ledenwerving vind je hier!

Neem een kijkje

Maak reclame voor je activiteit

Begin nu al reclame te maken voor je open activiteit of vriendjesdag. Om je daarbij te helpen, hebben wij enkele sjablonen gemaakt op Canva. Handig, toch?

Enkel een tussentijdse ledenwerving in februari?

Na een rustigere KLJ-periode door de feestdagen en examens, is februari een ideale maand om weer van start te gaan met nieuwe leden! Maar doe het zeker ook in andere maanden, want je kan het hele jaar lang een tussentijdse ledenwerving organiseren. 

Naar aanloop van de MatenMaand in februari voorzien wij alvast allerlei tips, goede voorbeelden en nog veel meer! Daar kan je natuurlijk ook perfect mee aan de slag wanneer dat past voor jouw afdeling!