Skip to main content

Jaarthema 2016-2017: Hier groeien helden!

Herinner jij je het jaarthema 'Hier groeien helden? Daarmee toonden we dat elke KLJ'er goed is in iets. Een korte terugblik ...

Herinner jij je het jaarthema 'Hier groeien helden? Daarmee toonden we dat elke KLJ'er goed is in iets. Een korte terugblik ...

Waarover ging dit jaarthema?

Iedereen in KLJ is een held! Elke KLJ’er is goed in iets, en wordt steeds beter in vanalles dankzij KLJ. En dat zetten we dit jaar extra in de kijker, voor elk lid, elke leid(st)er, elk bestuurslid, elke vrijwilliger. KLJ wil de voedingsbodem, het zonlicht en het water zijn voor helden die groeien. Dat doen we in elke KLJ-afdeling, en in de hele bovenlokale KLJ-structuur.

Zo beleefden we 'Hier groeien helden'

Hergebruik het materiaal

Methodiekenbundel

In deze bundel reiken we je een aantal methodieken aan om talenten in je afdeling bespreekbaar te maken.

Talentenkaartjes

Het is leuk als je iets mag doen wat je goed kan en graag doet. Verdeel daarom deze talentenkaartjes onder je leidingsploeg en ontdek welke functie op jouw lijf geschreven is.

Activiteiten

Wil je een spel spelen rond het jaarthema? Goed idee, want dat is de leukste manier om iets bij te leren over je bijzondere talenten, je waardevolle competenties en je unieke vaardigheden. Hieronder vind je alvast 6 spelfiches.