Skip to main content

Vind een bezinning of viering

Tijd voor een K-moment? Zoek je een voorbeeld van een KLJ-bezinning of KLJ-viering? Vind hier volledig voorbereide uitwerkingen.
 

Tijd voor een K-moment? Zoek je een voorbeeld van een KLJ-bezinning of KLJ-viering? Vind hier volledig voorbereide uitwerkingen.
 

De K in KLJ, wat moet ik ermee?

Bezinningen & vieringen

Bij KLJ kun je vieringen en bezinningen in elkaar steken voor je leden, leiding, de parochie en nog veel meer. Inspiratie vind je onder andere in het K-ookboek dat vol staat met heel wat recepten voor een sterk K-moment, op maat van je deelnemers, plaats en timing. Meer uitgewerkte vieringen en bezinningen vind je via onderstaande linken en in de bijlage onderaan deze pagina.

Kampbezinningen

Kerstbezinningen

Jaarthemabezinningen

Het K-ookboek

Het is niet eenvoudig om als leiding of bestuurslid altijd de juiste cuisson te vinden om op een toffe, maar betekenisvolle manier te koken met K-momenten, vieringen en bezinningen. Wat gaan we nu eigenlijk klaarmaken? Welke ingrediënten passen bij elkaar? Hoe kruiden we dit alles om het typisch KLJ te maken? Je vindt het antwoord in ons K-ookboek!

Moeilijke momenten in een groep

In uitgaven van het Netwerk voor Pastoraal met Jongeren kun je ook heel wat bezinningsideeën vinden voor moeilijke momenten in een groep
 

Bekijk bezinningen

Liturgische vieringen en teksten

In de database van Thomas, het platform voor godsdienstleerkrachten, kan je heel wat vieringen en teksten vinden
 

Zoek vieringen