Skip to main content

Download lidkaarten, fiscale- en aanwezigheidsattesten

Wist je dat je je lidkaart, fiscale attesten en aanwezigheidsattesten kan downloaden via Click? We leggen even uit hoe je dat doet.

Wist je dat je je lidkaart, fiscale attesten en aanwezigheidsattesten kan downloaden via Click? We leggen even uit hoe je dat doet.

Download je lidkaart

  1. Meld je aan op Click.
  2. Ga naar de startpagina en klik op 'Lidmaatschappen'.
  3. Je lidkaart is beschikbaar van zodra je lidmaatschap gefactureerd wordt aan je KLJ-afdeling. In de laatste kolom van de pagina waar je nu bent, krijg je volgende link te zien 'Klik hier voor het document'. Zodra je op de link klikt, begint het document te downloaden.

Download je fiscale- en aanwezigheidsattesten

Wist je dat ouders en leden zelf fiscale- en aanwezigheidsattesten kunnen downloaden? Dat kan in een handomdraai en je hoeft het dus niet altijd aan de leidingsploeg te vragen. 

Opgelet: In 2023 is de wetgeving gewijzigd waardoor attesten automatisch op het aanslagbiljet voor de belastingen zouden verschijnen. Het jeugdwerk heeft daar voorlopig een uitzondering op gekregen omdat die manier van werken administratief nog niet mogelijk is. Sommige gemeenten zijn wel al bezig met deze automatisering. KLJ blijft de downloadbare fiscale attesten nog aanbieden via Click.

Fiscale attesten

  1. Ga naar de startpagina  en klik op 'Alle inschrijvingen'.
  2. Van zodra je leidingsploeg de administratie van een activiteit, cursus of vorming in orde gebracht heeft, zie je in de laatste kolom van de pagina waar je nu bent het volgende te zien: 'Klik hier voor het document'. Zodra je op de link klikt, begint het document te downloaden.

Opgelet: De fiscale attesten zullen steeds pas vanaf de maand maart beschikbaar zijn.

Aanwezigheidsattesten

Van zodra de administratie van een activiteit, cursus of vorming in orde gebracht is, kan je uw aanwezigheidsattest downloaden.

  1. Ga naar de startpagina in Click > kalender > Bovenlokale inschrijvingen.
  2. Zoek uw cursus en in de laatste kolom staat het document 'Aanwezigheidsattest'.