Skip to main content

Logistiek

De werkgroep Logistiek staat in voor de logistieke ondersteuning van initiatieven en voor het materiaalbeheer van KLJ Oost-Vlaanderen.

De werkgroep Logistiek staat in voor de logistieke ondersteuning van initiatieven en voor het materiaalbeheer van KLJ Oost-Vlaanderen.

Wat doet de werkgroep Logistiek?

De werkgroep Logistiek ondersteunt vooral de cursussen van KLJ Oost-Vlaanderen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat al het materiaal tijdig aanwezig is, dat de DJ-installatie opgezet wordt en dat materiaal dat stuk is gerepareerd wordt. Ook andere KLJ-initiatieven of werkgroepen kunnen beroep doen op de werkgroep Logistiek. Verder zorgt de werkgroep Logistiek ook nog voor het materiaalbeheer in onze materiaalloods in Aarsele. Daar controleren ze jaarlijks het technisch materiaal en bekijken ze welk materiaal aangekocht kan worden.

Wie zit er in de werkgroep Logistiek?

In de werkgroep logistiek zitten allerlei soorten vrijwilligers. Zowel ervaren leiding als iemand die nog nooit leiding is geweest, kan zich aansluiten. Interesse hebben in logistiek en je handen uit de mouwen willen steken is een must, een handige Harry zijn een groot pluspunt!

Werkgroep logistiek Oost-Vlaanderen

Veelgestelde vragen

Moet je een bepaalde stiel beheersen om in de werkgroep Logistiek terecht te komen?

Nee, zeker niet. Er is voor ieder wat wils, zolang je maar je handen uit de mouwen wil steken! Misschien leer je al doende iets bij over elektriciteit? Of leer je boren en vijzen met je ogen dicht (bij wijze van spreken he!)?

Vraagt deze werkgroep veel werk in mijn vrije tijd?

Je bepaalt volledig zelf hoe druk je engagement wordt. Jaarlijks gaan we 2 keer 4 dagen mee op cursus, hiervoor hebben we telkens 2 voorbereidende vergaderingen. En doorheen het jaar doen we nog 2 losse vergaderingen. Een ideale werkgroep als je niet veel tijd hebt!

Kom er nog meer over te weten

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Laat ons dan snel iets weten.

Mail Jens