Skip to main content

Spel

Het is algemeen geweten dat alle KLJ’ers één talent delen: ze kunnen ongelooflijk goed spelen! De werkgroep Spel bewijst dat nog een keer. 

Het is algemeen geweten dat alle KLJ’ers één talent delen: ze kunnen ongelooflijk goed spelen! De werkgroep Spel bewijst dat nog een keer. 

Wat doet de werkgroep Spel?

De werkgroep Spel heeft als doel afdelingen te inspireren met spelen, die volledig ‘volgens het boekje’ ontwikkeld zijn (m.n. uitdagend, origineel, leeftijdsgericht, tof ingekleed …). Ze bedenkt originele, kwalitatieve en toegankelijke spelen die gebruikt kunnen worden op nationale of regionale initiatieven en gedeeld worden met KLJ-afdelingen. Ze verdiept zich in het concept spel om op die manier expert te worden. De werkgroep is, samen met de verantwoordelijke beroepskracht, het aanspreekpunt bij vragen over dit thema en alles wat ermee te maken heeft. 

Wie zit er in de werkgroep Spel?

De werkgroep bestaat uit een groep geëngageerde en creatieve vrijwilligers die zichzelf graag uitdagen om op een speelse manier spelen uit te werken. De vrijwilligers in deze werkgroep zijn grote speelvogels en kunnen afdelingen motiveren om creatief na te denken over het ontwikkelen van spelen. 

Veelgestelde vragen

Wat moet je kunnen om in de werkgroep te zitten?

Een lid van de werkgroep Spel moet: 

  • geïnteresseerd zijn in het thema Spel. 

  • goesting hebben om spelconcepten uit te werken. 

  • actief deelnemen aan de vergaderingen en acties. 

Waar vergadert de werkgroep Spel?

Afhankelijk van de noden van de werkgroepen kiezen we een locatie.

Hoe ziet een vergadering met de werkgroep Spel eruit?

De werkgroep Spel is een bende speelvogels die graag zot doet en grenzen verlegt. De vrijwilligers zitten niet stilletjes aan een tafel, maar dagen zichzelf uit om ook tijdens de vergaderingen op een speelse manier spelen uit te werken, zonder hun doel uit het oog te verliezen. De vergaderingen van deze werkgroep zijn niet alleen productief, maar iedereen amuseert zich er ook keihard! 

Kom meer te weten over de werkgroep

Ben jij een speelvogel in hart en nieren? Laat ons dan snel iets weten!

Mail Marie