Skip to main content

Gebruik de jaarthemabeelden

Heb je het logo en de botten van het jaarthema 'KLJ, da's botten aan en gaan' al gezien? Gebruik het op al je affiches en promomateriaal!

Heb je het logo en de botten van het jaarthema 'KLJ, da's botten aan en gaan' al gezien? Gebruik het op al je affiches en promomateriaal!

Maak affiches met Canva

Een prachtige ledenwervingsaffiche, in een jaarthemajasje, met een KLJ-uitstraling, met alle info van je afdeling … Daar heb je toch altijd al van gedroomd? Via het online ontwerpprogramma Canva kan je de jaarthema-affiche personaliseren. Iedereen in het dorp zal je affiche herkennen!

Zo ga je te werk

Stap 1: Open het Canva-sjabloon via deze link. Er is ook een tweede sjabloon waarbij alle elementen losstaan, waardoor je ze allemaal apart kan bewerken en verplaatsen. 

Stap 2: Meld je aan met een bestaand Canva-account of maak even een nieuw account aan. Je moet niet betalen om gebruik te kunnen maken van onze sjablonen. Je account zou dus helemaal gratis moeten zijn.

Stap 3: Fantastisch, je hebt nu toegang tot het sjabloon van de affiche van het nieuwe jaarthema. Hier kan je je volledig laten gaan en de affiche verder ontwerpen. Voeg tekst toe en verspreid jouw boodschap online of offline, volledig in jaarthema. Da's botten aan en gaan!

Gebruik de kleuren

Wil je zelf iets maken in de stijl van het Jaarthema? Gebruik dan zeker onderstaande kleurencodes.

  • Rood: #ED2920
  • Lichtgroen: #8BC53F
  • Geel: #FFF100
  • Donkerblauw: #1B75BB
Jaarthema 2023-2024 kleuren

Download het logo en illustraties

Wil je een beeld delen op Instagram of Facebook? Of iets doen rond het jaarthema in je afdelingstijdschriftje of kampboekje? Dan kan je onderstaande illustraties van het jaarthema gebruiken!