Skip to main content

Chiro lockdown spel

een spel van Gewest Taxandria
een spel van Gewest Taxandria

Over het spel

  • ongeveer 4 uur
  • 0 tot 0 spelers, 6 tot 18 jaar
  • Online

Uitleg

Het is twee uur, We weten allemaal wat dat betekent: CHIROTIJD!!

De leiding van de Chiro heeft een leuk alternatief gemaakt omdat we niet naar de chiro kunnen. De leiding post hier een leuke opdracht. Het is de bedoeling dat je de opdracht uitvoert en er een leuke foto van maakt. Je mag die dan posten in de reacties op het bericht of je mag het prive doorsturen. 

 

We beginnen al direct met de eerste opdracht: Trek je chiro uniform aan en maak een leuke foto. Hiervoor krijg je tijd tot 14:30 dan krijg je de volgende opdracht!

 

Opdracht 2:

Nu je je chiro uniform aan hebt gaan we beginnen aan de opening. We zingen altijd een leuk liedje tijdens de opening. Het is nu aan jou om er eentje te zingen. Zing je favoriete chiroliedje en neem het op. Jullie krijgen tot 15u om deze opdracht te volbrengen! Post het in de reacties of stuur het privé door.

 

Opdracht 3:

Nu de opening voorbij is kunnen we aan het programma maken. O nee er is een probleem! We kunnen niets doen want we zitten in quarantaine. Maak een leuke poster/tekening waarop jij tekent hoe jouw zondag op de chiro er uit zou moeten zien. Maak er een mooie foto van en post hem of stuur hem privé door. Je hebt tot 16u

 

VIERUURTJE:

Tijd voor een vieruurtje! Neem een lekker vieruurtje en maak er een leuke foto van! Post hem of stuur hem prive. Je hebt tijd tot 16:30

 

Opdracht 4:

Vrijspel is gedaan! We gaan terug beginnen. Tijd om het lokaal om te bouwen tot een super leuk kamp! Maak een kamp. Dit mag zowel binnen als buiten. Trek een gekke foto in je kamp en post hem of stuur hem prive door. Je hebt tijd tot 17:30 veel succes!

 

Opdracht 5:

De toffe leiding heeft graag een beetje aandacht. Maak een mooi portret van je leiding en post hem hieronder of stuur hem privé door. Je hebt tijd tot 18u

 

Opdracht 6: 

O nee de chiro is alweer gedaan. We moeten enkel de sluiting nog doen. Maak een leuke kreet, film hem en post hem hieronder zodat we een echte sluiting kunnen doen.