Skip to main content

Praktische informatie

Hieronder vind je een antwoord op al je vragen over Opkikker 2024. Van locatie, tot inschrijvingen en meer. Noem maar op!

Hieronder vind je een antwoord op al je vragen over Opkikker 2024. Van locatie, tot inschrijvingen en meer. Noem maar op!

Waar en wanneer?

De eerstvolgende editie van Opkikker vindt plaats van 5 t.e.m. 7 april 2024 in de Hoge Rielen in Kasterlee

Hoe geraak ik in de Hoge Rielen?

  • Met de fiets. Geniaal! Nu kan je je heel het weekend verplaatsen met de fiets. Parkeren doe je aan je paviljoen!

  • Met de auto. Deze parkeer je niet aan je paviljoen, maar wel op de daarvoor voorziene parking.

  • Kiss & ride. Gewoon even de aanwijzingsbordjes met 'Kiss & ride' volgen en je bent in no time bij je Opkikker-vrienden!  

  • Met de bus. Wat is er leuker dan op de bus zitten, niks moeten doen en gewoon afstappen waar je moet zijn?  

  • Met de trein. Het dichtstbijzijnde station is dat van Kasterlee. Opgelet, wij halen jullie spullen op dus label ze goed.  

  • Te voet. Beter voor het milieu bestaat niet! Wandel op je gemak Opkikker binnen via de hoofdingang van de Hoge Rielen.

Waar en wanneer Opkikker

Overnachten

Op Opkikker slaap je samen met je afdeling en/of gewest in een paviljoen. Jullie krijgen twee weken op voorhand te weten in welk paviljoen jullie zullen overnachten. Inderdaad, enkel overnachten, want overdag zullen er in de sporthal doorlopend activiteiten en momenten van rust voorzien worden.  

KLJ voor iedereen 

Voel je je tijdens Opkikker niet op je gemak en kan je dit nergens kwijt? Neem dan even anoniem contact op met het noodnummer van KLJ: +32475.77.51.10.  

Merk je een geval van grensoverschrijdend gedrag? Spreek dan zeker een KLJ-medewerker aan of neem contact op met één van onze API’s, Emma of Elke.  

Heb je specifieke noden waar we rekening mee kunnen houden op Opkikker, neem dan zeker contact op via mail opkikker@klj.be.  

Kostprijs

Iedereen die een volledig weekend mee gaat betaalt € 65, alles inbegrepen (activiteiten, maaltijden en overnachting). Kom je pas aan op zaterdagavond? Dan betaal je € 50 . 

Het is altijd mogelijk de kostprijs te betalen in schijven. Als je hier graag gebruik van maakt, dan schrijf je je best in voor december en klikt deze optie aan. Je krijgt dan een eerste factuur van € 25 in december, van € 20 in januari en van € 20 in februari.  

Voor een vormingsweekend geven verschillende gemeenten subsidies. Ga eens langs op de jeugddienst van jouw gemeente check of je hier een deel van je kostprijs terugbetaald kan krijgen.  

Drankbonnetjes betaal je ter plekke met PayConiq of cash op vaste momenten. De bonnenstand vind je aan het onthaal en hier kan je langs tijdens het avondeten en de avondactiviteit. Tussenin is de bonnenstand gesloten. 

Wat is Opkikker

Inschrijven

Inschrijven kan tot 5 maart 2024 via Click of tot de inschrijvingen vol zitten. Wees er dus snel bij!

Inschrijven kan nog tot 5 maart via Click!

Schrijf je hier in