Skip to main content

Zo werkt het leidingbindend spel van KLJ Antwerpen

Antwerpen

1 februari 2023

Yes! Ook dit jaar voorziet KLJ Antwerpen een leidingbindend spel voor al haar afdelingen. Welke afdeling wint de beker van haar gewest? Wie wint de prijs van KLJ Antwerpen? Ontdek de spelregels en doe mee!

Zo werkt het spel

Het spel is heel gemakkelijk. Vanaf vrijdag 3 februari spelen we tikkertje met alle afdelingen van KLJ Antwerpen! Een punt scoren, kan simpelweg door iemand van een andere afdeling (lid, leiding of bestuurslid) te tikken en er een filmpje van te maken. Je bezorgt het filmpje nadien als bewijs via een chatbericht aan de Facebookpagina van KLJ Antwerpen.

Enkele aandachtspunten

  • Je mag niemand tikken tijdens een gewestvergadering of een gewestactiviteit;
  • Je vermeldt bij je filmpje van welke afdeling jij bent en wie je precies hebt getikt (naam + afdeling);
  • Je zorgt ervoor dat het gezicht van de persoon die getikt is duidelijk te zien is in het filmpje;
  • Een persoon die getikt is, mag niet terug tikken. Opgelet: andere personen van de afdeling van de getikte persoon mogen de dader wél tikken. 
    Bijvoorbeeld: Michaël van KLJ Tongerlo tikt Stef van KLJ Zoersel. Stef mag Michaël niet meer tikken, maar iemand anders van KLJ Zoersel mag dat wel. Stef mag wel iemand anders van KLJ Tongerlo tikken.

Wie wint het spel?

Daar zijn wij ook benieuwd naar! De afdeling die op 5 maart 2023 de meeste punten heeft verzameld, wint! Er zal af en toe een tussenstand gedeeld worden.

Wat valt er te winnen?

Per gewest is er een wisselbeker voor het leidingbindend spel. Het Regionaal Bestuur zal dus per gewest kijken welke afdeling gewonnen is. Die afdelingen mogen de wisselbeker 1 jaar lang bijhouden!

Bovendien mag de afdeling die de meeste andere Antwerpse KLJ-afdelingen heeft kunnen tikken nog een extra prijs verwachten!

Veel succes!