Skip to main content

KLJ lanceert een eigen KLJ-video en jij kan mee acteren of regisseren

Nationaal

15 maart 2023

Het is zover! Binnenkort brengen wij onze stralende ogen en een lachende mond in beeld. We maken een video die een globaal beeld geeft van wat KLJ is, doet en kan. Natuurlijk kan de input van KLJ’ers niet ontbreken, daarom mag jij als mederegisseur mee de inhoud bepalen van dé KLJ-video.

Waarom een KLJ-video?

Krijg je wel vaker de vraag “KLJ, wat is dat?” Dan kan je vanaf eind juni met de KLJ-video aan vrienden, familie … tonen wat KLJ precies is!

Of ben je op zoek naar nieuwe leden of leiding? Beelden zeggen vaak meer dan woorden en komen dus handig van pas bij je volgende leden- of leidingswerving!

Regisseer of acteer mee!

Wil jij meewerken aan de video? Dat kan! We zoeken namelijk mederegisseurs en afdelingen die in de spotlights willen staan. 

Ik regisseer mee

Top! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ons te laten weten WAT er in de video getoond moet worden. Meer niet. Laat dus tot 10 april al je ideeën achter in onderstaand invulformulier.

Welke topics van lokale KLJ-afdelingen mogen zeker niet ontbreken in dé KLJ-video?
Welke topics van de regionale of nationale KLJ-werking mogen zeker niet ontbreken in dé KLJ-video?

Ik acteer mee

Elke afdeling is uniek en dat willen we in beeld brengen! We hebben jouw stralende ogen en lachend mond dus meer dan ooit nodig. Daarnaast is het voor je afdeling mooi meegenomen om in de video getoond te worden, want zo’n video levert sowieso extra zichtbaarheid op voor je afdeling. Wil jouw afdeling figureren? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Onze draaidagen staan gepland tussen 25 maart en 14 mei.

Opgelet! Bespreek eerst met je leidingsploeg voor je je kandidaat stelt. 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je nog iets kwijt over de KLJ-video? Stuur dan zeker een mailtje naar sam.tits@klj.be