Skip to main content

Sportende KLJ-afdeling? Vraag dan nu je lidkaart aan!

Nationaal

29 mei 2019

Enkele jaren geleden stopte KLJ met het printen van lidkaarten. Veel afdelingen gebruikten ze nooit. Voor KLJ betekende het dus een overbodige (druk- en verzend)kost. Toch merken we dat er in de sportwerking een nood blijft aan geprinte lidkaarten voor sportende leden. Tijdens de laatste Nationale Raad, ons nationaal KLJ-parlement, werd er ook expliciet naar gevraagd.

Lidkaart voor sportende afdelingen

We blijven achter onze beslissing staan om geen lidkaarten meer te printen voor alle afdelingen. We willen wél een uitzondering maken voor onze sportende afdelingen.

Neemt jouw afdeling deel aan de sportwerking en heb je hiervoor een lidkaart nodig? Geef het dan door via onderstaand formulier. En dat ten laatste op maandag 17 juni. We vragen de naam van je afdeling en het geboortejaar van de jongste leden die deelnemen aan de sportfeesten. Op die manier vermijden we dat we te veel ongebruikte kaarten drukken.

Waar kan je de lidkaarten afhalen?

De lidkaarten zullen klaar liggen op het eerste sportfeest waar jouw afdeling aan deelneemt. Zo sparen we verzendkosten uit en ben je zeker dat de lidkaarten van elk lid aanwezig zijn. Je kan ze ’s ochtends ophalen aan het microsecretariaat. Vraag zeker lidkaarten voor je afdeling aan als je deelneemt aan het Landjuweel, want ook daar zal je ze nodig hebben.

Wat als je je vergeet te registreren?

Alle lidkaarten blijven digitaal beschikbaar in Wall-e. Je kan ze dus zelf afdrukken. We voorzien alleen gedrukte lidkaarten voor leden die op 17 juni ingeschreven zijn via het aanvraagformulier. Komen er nadien zomerleden bij en hebben ze een lidkaart nodig voor de sportfeesten? Druk ze dan zelf af via Wall-e.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen bij deze beslissing? Aarzel dan niet en contacteer ons via nationaleleiding@klj.be.

Site by Wieni