Skip to main content

Niet zo goed in je vel? Klop eens aan bij noknok.be

Nationaal

26 maart 2019

Heb je leden tussen 12 en 16 jaar met weinig zelfvertrouwen? Twijfelen ze over hun kunnen of denken ze te vaak dat niemand hen leuk vindt? Verwijs ze dan door naar NokNok!

Naar NokNok? Ja, naar www.noknok.be om precies te zijn. Want die website zorgt ervoor dat je leden straks sterk in hun schoenen staan. Hoe? Lees snel verder!

NokNok, wie is daar?

Doet NokNok een belletje rinkelen? Dat kan! De website www.noknok.be bestaat ook al even, maar werd onlangs grondig opgefrist én uitgebreid. Je vindt er nu ook een test die meet hoe goed je in je vel zit. Van zodra je alle vragen hebt ingevuld, krijg je persoonlijk feedback.

Je eigen (werk)plekje

Je krijgt niet alleen feedback maar ook tips en oefeningen waar je meteen mee aan de slag kan. Die oefeningen geven je meer zelfvertrouwen en leren je hoe je positiever kan zijn. Om je goed in je vel te voelen, moet je je natuurlijk ook thuis voelen. Net daarom heb je op www.noknok.be je eigen persoonlijke NokNok-kamer, die je inricht naar jouw smaak en zin.

Lees verder onder de foto.

Nodig je vrienden uit

Niemand is graag alleen, ook niet op NokNok! Daarom kan je ook je vrienden uitnodigen, als NokNok-figuurtjes dan. Is jouw NokNok-kamer zó cool dat je er graag mee uitpakt bij je vrienden? Doen! Want in het fameuze NokNok-flatgebouw krijgen de kamers van uitgenodigde vrienden elk een plekje.

Ga de uitdaging(en) aan!

Elke maand komt er op www.noknok.be een nieuwe uitdaging. De eerste: in één maand tijd 1000 geluksmomentjes verzamelen. Denk aan: de zon op je huid, een lachbui met je vrienden, het gekraak van verse sneeuw onder je voeten. Voor zo’n uitdaging moeten alle NokNok'ers de handen in mekaar slaan. Doe jij ook mee?