Skip to main content

KLJ Strijland speelde The Masked Singer

Nationaal

16 december 2020

Stiekem zijn we allemaal op zoek naar activiteiteninspiratie! Daarom delen we graag een activiteit van een afdeling mét getuigenis. Zo kunnen we samen onze leden van de leukste activiteiten voorzien.

KLJ Strijland kreeg héél veel positieve opmerkingen van ouders over dit leuke online spel. De ouders moesten zelf even helpen bij het filmen van hun kinderen, maar dat leken ze super leuk te vinden.

"Wij hebben ons ook rot geamuseerd tijdens het spel. Zowel de leidsters als de kinderen. De filmpjes waren geweldig en de kinderen moesten ook lachen met elkaars filmpje."

Marthe van Weyenberg, leidster KLJ Strijland

Dit spel is vlot te organiseren en ideaal als online activiteit. Plezier, fun en de slappe lach gegarandeerd! Marthe, leidster bij KLJ Strijland, amuseerde zich rot tijdens het spel: "Zowel de leidsters als de kinderen vonden het super. De filmpjes waren geweldig en de kinderen moesten ook lachen met elkaars filmpje. Desondanks ze elkaar zo goed kennen vonden ze het toch moeilijk om de juiste persoon aan het juiste kostuum te linken, wat ook voor hilariteit en ongeloof zorgde."

Wil jij ook The Online Masked Singer spelen?

Ontdek de speluitleg hier