Skip to main content

Download nu dé KLJ-game: Sportfeest Simulator

Nationaal

1 april 2020

Zit jij ook in je 'kot' en denk je 'wat ga ik doen vandaag?' Dan kan je vanaf nu Sportfeest Simulator spelen, de nieuwste game van KLJ. Het opzet is simpel: organiseer je eigen sportfeest, lok zoveel mogelijk deelnemers en toeschouwers en ga, samen met je dreamteam, aan de haal met zoveel mogelijk trofeeën.

Maak je eigen sportfeest

Je begint het spel met een klein budget. Daarmee moet jij je eerste sportfeest organiseren. Net zoals in Rollercoaster Tycoon of Zoo Tycoon richt jij het terrein van je sportfeest volledig in zoals jij dat wil. Denk daarbij aan voldoende parkeerplaatsen, ringen, toiletten, drankstanden, eetkramen, geluidsinstallaties, enzovoort. 

Verdien geld

Tijdens elk sportfeest dat je organiseert, ontvang je inkomsten uit het entreegeld en drank- en hamburgerverkoop. Met die opbrengst kan je je terrein uitbreiden en nog meer deelnemers en toeschouwers lokken. Maar opgelet: voorzie je te weinig toiletten of drankstanden, dan kan het sportfeest wel eens uit de hand lopen. Je toeschouwers zullen het terrein verlaten waardoor je misschien zelfs verlies maakt.

Road to Landjuweel

Het is de droom van velen: het Landjuweel organiseren. In Sportfeest Simulator is het mogelijk, maar je moet er wel heel wat voor doen. Zo moet je terrein minstens 15 hectare groot zijn en heb je heel wat financiële middelen nodig. Bovendien moet je met je eigen team heel wat sportfeesten winnen om zo een uitstekende reputatie op te bouwen.

[Lees verder onder de foto.]

Stel je dreamteam samen

Uiteraard wil je ook zelf deelnemen aan de sportfeesten. Dat kan in Sportfeest Simulator. Kies je favoriete afdeling uit meer dan 250 KLJ's en strijd om de prijzen in de 5 KLJ-sporten. Win je een sportfeest? Dan verdien je heel wat geld waarmee jij jouw sportfeest nóg grootser kan maken of waarmee je nóg betere leden kan kopen.

Real life-vaardigheden

Elk lid dat is ingeschreven bij KLJ en vorige zomer deelnam aan een sportfeest, heeft een virtuele avatar. Op basis van de prestaties van vorige zomer kreeg elk virtueel lid een score van 1 tot 10 in 5 vaardigheden: 'vendelen', 'wimpelen', 'dansen', 'touwtrekken' en 'piramide bouwen'. Hoe goed je presteert tijdens een virtueel sportfeest hangt dus af van de vaardigheden van je virtuele leden. Die vaardigheden houden we bovendien heel actueel, want onze sportmonitoren lopen deze zomer al turvend rond om zo de statistieken wekelijks te updaten. Je prestaties in het echt hebben dus ook een invloed op het spel.

Gebruik de transfermarkt

Vallen de vaardigheden van je virtuele leden een beetje tegen? Dan kan je op de transfermarkt leden kopen van andere afdelingen. Zo bouw jij in de kortste keren jouw dreamteam van dansers of vendeliers.

Gebruik deze cheatcodes

Wat zou een simulatiespel zijn zonder cheatcodes? Speciaal voor de release van dit spel, geven we 5 codes cadeau.

  • Alt + F4: Je krijgt € 100.000.
  • Ctrl + Alt + Pijltje naar beneden: Je kan 1 gratis wc-kotje bouwen.
  • Linker Alt-knop + Linker Shift-knop + PrintScreen: Je virtuele leden wegen 20 kg meer waardoor hun touwtrekvaardigheden stijgen met 2 punten.
  • Windowsknop + L: De vendelvlaggen van je tegenstander vliegen in brand waardoor hun vendelvaardigheden dalen tot 0.
  • Ctrl + Alt + Delete: Er ontstaat een tijdelijke en zéér plaatselijke aardbeving waardoor de piramidevaardigheden van je tegenstander dalen tot 0.

IK WIL SPORTFEEST SIMULATOR SPELEN

Download nu
Site by Wieni