Skip to main content

De KLJ-remix al gehoord? DJ Bonny laat ons lied knallen

Nationaal

21 oktober 2022

Zin in een goed feestje vanavond? Draai dan eens de KLJ-remix van DJ Bonny (onderaan dit artikel). "Toen ik die remix voor het eerst draaide op een KLJ-fuif, was het publiek wat verbaasd", zegt Bonny. "Maar toen de drop kwam, waren er velen verrast en lieten ze het echt knallen. Luister zelf maar!"

DJ Bonny, of Toon Bonny (35) zoals hij echt heet, draait al bijna 20 jaar de hardste beats. Je ziet hem vaak op KLJ-fuiven in Oost- en West-Vlaanderen, maar wist je dat hij zelf ook in de KLJ gezeten heeft? "Van mijn zestiende tot mijn twintigste zat ik bij KLJ Koekelare, waar ik een mooie tijd beleefde", zegt hij. "Ik kende het KLJ-lied dus ook al uit die periode."

[Lees verder onder de foto.]

KLJ-remix DJ Bonny

"Toen ik onlangs naar de fuif van KLJ Lovendegem ging om er te draaien, zei iemand me dat ik zeker iets met dat lied moest doen. Ik wist nog nog dat je na het zingen van 'KLJeeheehee' moest klappen in je handen. Na wat lachen, kwam ik op het idee om de klap en 'Move it Bitch' uit Too Cold van Rooler en Sickmode te gebruiken waar de KLJ-handenklap hoort. Onderweg naar die KLJ-fuif heb ik alles nog snel gemaakt op een laptop in de auto."

Wil je DJ Bonny zelf aan het werk zien? Dan is de kans groot dat je hem tijdens een volgende KLJ-fuif tegen het lijf loopt. "De aanvragen blijven komen. Mijn draaistijl leunt ook het dichtst aan bij die evenementen, hé." Daarnaast komen er binnenkort nóg twee nieuwe nummers uit. "Eentje daarvan maak ik samen met Thibault Beernaert onder de naam 'Turboteam' en het zal een leuk carnaval hardstyle-nummer worden."

Beluister de KLJ-remix