Skip to main content

7 bestuursleden die we allemaal kennen

Nationaal

19 november 2020

Mis jij ook je KLJ-bestuur? Die gemengde groep van verschillende geweldige mensen met hun eigen, gekke eigenschappen. En maar goed ook, ze mogen er allemaal zijn! Herken jij ze allemaal?

1. Het brein

Vaak heeft hij/zij al wat meer ervaring opgedaan en is hierdoor van alles op de hoogte. Deze persoon denkt precies op het juiste moment aan de juiste dingen én weet ook nog eens hoe je dit allemaal het beste doet. Hier kan je veel van leren!

2. De sfeermaker

Je kent hem/haar wel, die ene persoon die overloopt van enthousiasme en vrolijkheid. Een mopje kan er steeds vanaf. En het leukste van allemaal? Hij/zij trekt jou volledig mee in die positieve vibe!

3. De eeuwige vergeetkous

Iedereen kent zo wel iemand. Iemand die altijd een herinneringsberichtje kan gebruiken. Hij/zij dit wel niet met opzet, want vergeten is menselijk toch?

4. De vertrouwenspersoon

Gelukkig is hij/zij er ook. De persoon waar je heel je hart bij kan luchten, zonder ook maar te moeten twijfelen aan hoe hij/zij zal reageren. Je kan er altijd steun aan vragen, helpt je graag en kan goed luisteren. Lang leve vertrouwenspersonen!

5. De IT'er

In deze digitale tijden: onmisbaar! Iemand die zich volledig in het digitale verdiept en voor wie het een ‘eitje’ is om een online spel uit te werken, de website te onderhouden en de facebookpagina er professioneel te laten uitzien. Deze persoon heeft standaard een programmaatje klaar om alles digitaal, super snel en efficiënt te laten verlopen.

6. De 'ik-heb-een-hapje-voorzien'

De liefde van een KLJ'er gaat door de maag, toch? Gelukkig wilt deze persoon altijd delen en voorziet lekkers voor de volledige ploeg. Want alles is leuker met eten erbij!

7. Je vriend/vriendin

Want hoe graag we elkaar allemaal zien. Er is altijd wel iemand speciaal! Hij/zij kan voor jou niks misdoen en heeft altijd een streepje voor. Je kan niet wachten om deze persoon terug te knuffelen! Of is die al je knuffelcontact?