Skip to main content

6 redenen waarom je het landjuweel niet kan missen

Nationaal

30 april 2019

Van 23 tot 25 augustus vind je heel wat KLJ'ers terug in Reet, want dan vindt ons Landjuweel plaats. Een openingsfeest, toffe camping, Adventure Day en een reuze-BBQ geven je tijd om je helemaal op te warmen voor de sportcompetitie van zondag. Ook voor niet-sportende afdelingen is er méér dan genoeg te doen! Lees hier waarom je dit weekend niet mag/kan/zult missen.

1. KLJ'ers, KLJ'ers overal

En we weten allemaal: KLJ'ers zijn de leukste mensen van héél de wereld. Kom KLJ'ers tegen die je kent van trainingsdagen of vanuit je gewest, of ontmoet gewoon wat nieuwe exemplaren. Gezellig, plezant en hilarisch wordt het sowieso.

2. Nul voorbereidingen, inschrijven en gaan!

Eigenlijk is het Landjuweelweekend een tof ledenweekend waar je als leiding géén voorbereidingswerk aan hebt. Gewoon even checken wie er allemaal meegaat, inschrijven en vertrekken naar Reet!

Wanneer de inschrijvingen starten, ontdek je via onze Facebookpagina.

3. Mogelijks een nieuw KLJ-lief

KLJ-boys en -girls overal. Misschien loopt tussen al dat enthousiast volk wel jouw toekomstige lief! Een toffe hobby heeft hij of zij al, dat weet je zeker. En wordt het dan toch niets? Geen zorgen, je krijgt een nieuwe kans op Opkikker2020.

4. Het festivalgevoel zonder de dure prijs

Mag je door je slechte punten deze zomer niet naar een festival? Geen zorgen, Landjuweelweekend is nét een festival: met maten, op een camping, feesten, live muziek en lekker eten. Enkel de gigantische kostprijs ontbreekt. Maar zeg nu zelf, die ga je niet zo hard missen, toch?

5. Keuze tussen in- of ontspannen op zaterdag

Klinkt 'Adventure Day' op zaterdag je net iets te actief? Geen probleem! Je kan op zaterdag kiezen tussen twee programma's. Ofwel ga je voor inspanning ofwel geniet je nog een dagje van ontspanning. Either way: het wordt een TOPdag. 

6. Ook op zondag genoeg te doen voor niet-sportende KLJ'ers

Natuurlijk is zondag dé dag van sport. Maar heb je je zaterdag net iets te veel in- of ontspannen, of zegt sport je nu eenmaal niets? Dan belooft zondag toch nog een zalige dag te worden door het animatiedorp waar je je helemaal in kan uitleven. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog die KLJ'ers die het beste van zichzelf geven bewonderen.