Skip to main content

Logistiek

De werkgroep Logistiek staat in voor de logistieke ondersteuning van initiatieven en voor het materiaalbeheer van KLJ Antwerpen.

De werkgroep Logistiek staat in voor de logistieke ondersteuning van initiatieven en voor het materiaalbeheer van KLJ Antwerpen.

Wat doet de werkgroep Logistiek?

De werkgroep Logistiek ondersteunt vooral de cursussen van KLJ Antwerpen. De vrijwilligers zorgen ervoor dat al het materiaal tijdig aanwezig is, dat de dj-installatie opgezet wordt en dat materiaal dat stuk is gerepareerd wordt. Ook andere KLJ-initiatieven of werkgroepen kunnen beroep doen op de werkgroep Logistiek. Verder zorgt de werkgroep Logistiek ook nog voor het materiaalbeheer in de kelder van het KLJ-kantoor in Herentals. Daar controleren ze jaarlijks het technisch materiaal en bekijken ze welk materiaal aangekocht kan worden.

Werkgroep Logistiek Antwerpen

Wie zit er in de werkgroep Logistiek?

In de werkgroep logistiek zitten allerlei soorten vrijwilligers. Zowel ervaren leiding als iemand die nog nooit leiding is geweest, kan zich aansluiten. Heb je interesse in logistiek, zin om te plannen of steek je liever de handen uit de mouwen? Het kan allemaal!

Veelgestelde vragen

Moet je een bepaalde stiel beheersen om in de werkgroep Logistiek terecht te komen?

Nee, zeker niet. Er is voor ieder wat wils, zolang je maar je handen uit de mouwen wil steken! Misschien leer je al doende iets bij over elektriciteit? Of leer je boren en vijzen met je ogen dicht (bij wijze van spreken hé!)?

Vraagt deze werkgroep veel werk in mijn vrije tijd?

Je bepaalt volledig zelf hoe druk je engagement wordt. Jaarlijks gaan we 2 keer 4 dagen mee op cursus, hiervoor volg je best telkens de laatste voorbereidende vergadering van de VKB. Voorts hebben we geen vergaderingen. Een ideale werkgroep als je niet veel tijd hebt!

Kom er nog meer over te weten

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Laat ons dan snel iets weten.

Mail Nikita