Skip to main content

Internationaal

Jouw vaccinatie was zeker niet in orde, toen je gebeten werd door buitenlandse microben. Gelukkig heeft de werkgroep Internationaal daar een middeltje voor!

Jouw vaccinatie was zeker niet in orde, toen je gebeten werd door buitenlandse microben. Gelukkig heeft de werkgroep Internationaal daar een middeltje voor!

Wat doet de werkgroep Internationaal?

Samen met partnerorganisaties MIJARC en Trias biedt KLJ haar leden en vrijwilligers de kans om KLJ in het buitenland te beleven. De werkgroep Internationaal zorgt ervoor dat deze samenwerking en uitwisseling mogelijk is.  

Vergaderen doen we gemiddeld om de 6 weken. Hier wordt dan gekeken naar welke internationale kansen zich voordoen en op welke manier we KLJ’ers warm kunnen maken om deel te nemen aan zo’n uitwisselingen/projecten.  

Nog een belangrijk aspect bij deze werkgroep is het ondersteunen van afdelingen die op buitenlands kamp willen gaan. Zo geven we geregeld een update aan ons aanbod en organiseren we infoavonden waar we KLJ’ers op weg helpen om te beginnen met hun buitenlands kamp. 

Wie zit er in de werkgroep Internationaal?

Wil jij met KLJ wel eens over de grenzen heen gaan kijken? Dan is de werkgroep Internationaal sowieso iets voor jou.  

De werkgroep bestaat uit enkele enthousiaste vrijwilligers die ervoor openstaan om een zotte internationale belevenis mee te maken, unieke ervaringen op te doen en een sprong in het onbekende te wagen. Als lid van de werkgroep kan je er ook voor kiezen om je voornamelijk te richten op een deelaspect van Internationaal. Weet jij veel over buitenlandse kampen? Ideaal, je mag je hier dan helemaal uitleven.  

Ten slotte staan we met de werkgroep in om iedereen de kans te bieden om met een gemotiveerde bende vrijwilligers KLJ te vertegenwoordigen in het buitenland. 

Wil jij het internationale jeugdwerk verkennen? Laat ons dan snel iets weten.

Mail KLJ Internationaal