Skip to main content

Internationaal

Jouw vaccinatie was zeker niet in orde, toen je gebeten werd door buitenlandse microben. Gelukkig heeft de werkgroep Internationaal daar een middeltje voor!

Jouw vaccinatie was zeker niet in orde, toen je gebeten werd door buitenlandse microben. Gelukkig heeft de werkgroep Internationaal daar een middeltje voor!

Wat doet de werkgroep Internationaal?

Samen met partnerorganisaties MIJARC en Trias biedt KLJ haar leden en vrijwilligers de kans om KLJ in het buitenland te beleven. De werkgroep Internationaal zorgt ervoor dat deze samenwerking en uitwisseling mogelijk is. Eén keer om de twee maanden komen ze samen en bekijken ze welke internationale kansen zich voordoen, in welke projecten ze willen instappen en op welke manier ze KLJ'ers warm kunnen maken om mee te doen. Daarnaast vragen ze zich af hoe de projecten KLJ vooruit kunnen helpen en welke goede buitenlandse voorbeelden ze kunnen aanbieden aan alle KLJ-afdelingen. Daarnaast ondersteunt de werkgroep ook afdelingen die zelf een buitenlands kamp willen organiseren. 

Wie zit er in de werkgroep Internationaal?

Wil jij met KLJ wel eens over de grenzen heen gaan kijken? Dan is de werkgroep Internationaal sowieso iets voor jou. De werkgroep bestaat uit enkele enthousiaste vrijwilligers die openstaan voor een zotte internationale belevenis, unieke ervaringen willen opdoen en wel eens een sprong in het onbekende durven wagen. KLJ biedt iedereen de kans om met een gemotiveerde bende vrijwilligers KLJ te vertegenwoordigen in het buitenland. 

Wil jij het internationale jeugdwerk verkennen? Laat ons dan snel iets weten.

Mail KLJ Internationaal