Skip to main content

Word Vriend van KLJ

Je bent geen actief lid, leiding of bestuurslid meer van je lokale KLJ-afdeling. Dan hoef je toch niet helemaal afscheid te nemen: blijf verbonden als KLJ-Vriend.

Je bent geen actief lid, leiding of bestuurslid meer van je lokale KLJ-afdeling. Dan hoef je toch niet helemaal afscheid te nemen: blijf verbonden als KLJ-Vriend.

Waarom Vriend van KLJ worden?

'KLJ, da's voor het leven', het jaarthema van 2021-2022 is een waarheid als een koe. Je hebt een rol gespeeld in onze geschiedenis en hebt een visie op de toekomst van KLJ, daarom blijven we graag met je verbonden.

Als Vriend van KLJ ben je een KLJ-ambassadeur. Je wordt op de hoogte gehouden van lopende projecten en uitdagingen. Je kan KLJ uitdragen, maar kan ook je ervaring en expertise nog inzetten om onze organisatie verder te laten groeien.

Wat krijg je als Vriend van KLJ?

Ben jij geen lid meer in een plaatselijke KLJ-afdeling of is je bovenlokaal engagement afgerond, maar draag je KLJ toch nog een warm hart toe? Word dan een vriend van KLJ en blijf zo deel uitmaken van KLJ.

  • Je wordt op de hoogte gehouden van wat er leeft bij KLJ.
  • Je krijgt jaarlijks een uitnodiging voor een ontmoetingsmoment met andere oud-KLJ'ers.
  • Je kan zelf kiezen hoe je nog betrokken wil blijven (vb. helpen op evenementen, expertise ter beschikking stellen, financiële steun…).

Hoe Vriend van KLJ worden?

Vul dit contactformulier in. We houden je dan snel op de hoogte! 

Of Groene Kring, Landelijke Gilden of Ferm?

Ben je nog geen 35 jaar en jonge land- of tuinbouwer? Je kunt je ook aansluiten bij Groene Kring. Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Zowel toekomstige bedrijfsleiders als jongeren die pas een land- of  tuinbouwbedrijf overnamen, kunnen er terecht voor ontmoeting, opleiding en belangenverdediging.

Ouder dan 35 en op zoek naar engagement in je dorp? Dan heb je misschien ook interesse in Landelijke Gilden, een vereniging met mensen die een hart voor het platteland hebben of Ferm, die vrouwen samenbrengt en stimuleert tot engagement op het platteland.