Skip to main content

Word Vriend van KLJ

Je bent geen actief lid, leiding of bestuurslid meer van je lokale KLJ-afdeling. Dan hoef je toch niet helemaal afscheid te nemen: blijf verbonden als KLJ-Vriend.

Je bent geen actief lid, leiding of bestuurslid meer van je lokale KLJ-afdeling. Dan hoef je toch niet helemaal afscheid te nemen: blijf verbonden als KLJ-Vriend.

Wat krijg je als Vriend van KLJ?

Ben jij geen lid meer in een plaatselijke KLJ-afdeling maar draag je KLJ toch nog een warm hart toe? Word dan een vriend van KLJ voor 22 euro per jaar. Blijf zo deel uitmaken van KLJ.

  • Elke editie van ons nieuwe tijdschrift Hélaba
  • Een uitnodiging voor elke vip-actie die KLJ organiseert

Waarom Vriend van KLJ worden?

Met je bijdrage zorg je er mee voor dat KLJ blijft voortbestaan en contact kan blijven houden met oud-leiding. Je ondersteunt op die manier mee de projecten die onze vrijwilligers op poten zetten. Je hebt een rol gespeeld in onze geschiedenis, hebt een doorleefde visie op de toekomst van KLJ: we blijven daarom graag met je verbonden.

Je kunt een jaar lidmaatschap als ‘Vriend van KLJ’ ook cadeau geven aan je afscheidnemende leiding of bestuursleden.

Hoe Vriend van KLJ worden?

Vul hieronder het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmailtje met overschrijvingsformulier.

Of Groene Kring, Landelijke Gilden of Ferm?

  • Ben je nog geen 35 jaar en jonge land- of tuinbouwer? Je kunt je ook aansluiten bij Groene Kring. Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Zowel toekomstige bedrijfsleiders als jongeren die pas een land- of  tuinbouwbedrijf overnamen, kunnen er terecht voor ontmoeting, opleiding en belangenverdediging.

Ouder dan 35 en op zoek naar engagement in je dorp? Dan heb je misschien ook interesse in Landelijke Gilden, een vereniging met mensen die een hart voor het platteland hebben of Ferm, die vrouwen samenbrengt en stimuleert tot engagement op het platteland.