Skip to main content

Wie vindt de schat van KLJ Antwerpen?

Antwerpen

28 februari 2019

Schattenjagers, opgelet! Dit spel van KLJ Antwerpen wil je niet missen. Ergens in de provincie Antwerpen ligt een schatkist begraven, met daarin hele mooie prijzen. Vind je de kist als eerste? Dan ga je naar huis met alle prijzen. Begin al maar te zoeken!

Waar begin ik mijn zoektocht?

Dat kunnen we je niet zomaar vertellen. Je zult tips moeten verdienen. Hoe? simpel, bezoek een evenement (bijvoorbeeld een fuif, eetfestijn, quiz, ... ) van een andere KLJ-afdeling, neem er een leuke foto waarop je afdeling duidelijk te zien is en plaats de foto op de tijdlijn van de facebookpagina van KLJ Antwerpen. Per evenement waarop je aanwezig bent, ontvang je een tip over de locatie van de schatkist. Ook als je samen met een andere KLJ iets doet, kan je tips verzamelen.

Tip: KLJ Antwerpen post wekelijks op haar facebookpagina welke evenementen van afdelingen er dat weekend doorgaan. Hou de lijstjes dus zeker in de gaten! 

Zijn er bepaalde regels?

Jazeker. We sommen ze even op.

  • Zowel afdelingen als werkgroepen van bovenlokale vrijwilligers kunnen deelnemen aan de zoektocht.
  • Je krijgt slechts één tip per evenement waarop je aanwezig bent, ongeacht hoeveel andere KLJ-afdelingen of werkgroepen je daar tegenkomt.
  • (Gewest)vergaderingen tellen niet mee. Doe je na de vergadering nog iets leuks met een andere afdeling, dan telt dat wel weer mee.
  • Alleen de persoon die de foto op de tijdlijn van KLJ Antwerpen plaatst, krijgt de tip toegestuurd.

Wat valt er te winnen?

Dat blijft nog een verrassing, de afdeling of werkgroep die de kist als eerste vindt, mag de inhoud van de schatkist meenemen. Laat zeker de waardebonnen liggen voor de de volgende groepen die langskomen. Deze bonnen kan je gebruiken tijdens Pili Pili, een vormings- ontspanningsdag voor leiding en bestuursleden. Dat wil zeggen dat de zoektocht loopt t.e.m. donderdag 25 april.

Site by Wieni