Skip to main content

Rode KLJ-zonnebrillen én -beachvlaggen in de samenaankoop

Zomergagdets en vlaggen om je KLJ lekker zichtbaar te maken!
Zomergagdets en vlaggen om je KLJ lekker zichtbaar te maken!

Nationaal

15 april 2019

Vergroot je zichtbaarheid (op alle vlak) met de KLJ-zonnebril, hét kampgadget van deze zomer! Wil je daarnaast je afdeling nog eens extra in de verf zetten? Ga voor de gepersonaliseerde KLJ-beachflag. Perfect voor al je initiatieven en evenementen. 

KLJ-zonnebril (rood)

Het belooft een stralende zomer te worden! Een mooie zonnebril is dan ook op zijn plaats. Toeval of niet, maar wij hebben rode zonnebrillen met langs beide kanten het KLJ-logo op in onze samenaankoop. Als iedereen van je afdeling zo’n rode zonnebril draagt, heeft iedereen je gegarandeerd gezien! Bestellen kan nog tot en met 22 mei. Eind juni sturen we de zonnebrillen per post naar je op. Opgelet: je moet minimaal drie stuks bestellen

Kostprijs: 2,50 euro

Opgelet. Bestellen kan vanaf 3 stuks.  Bestellingen onder de 3 stuks worden niet per post verzonden.

KLJ-beachflag met parasolvoet (gepersonaliseerd!)

Wil jij je evenementen of lokaal nog meer doen opvallen? Dan is een KLJ-beachvlag de ideale aandachtstrekker. Nog tot en met 22 mei vind je in onze samenaankoop groene beachvlaggen met daarop langs één zijde het KLJ-logo en je afdelingsnaam bedrukt. Wat is er inbegrepen? Een vlag van 2 meter op 0,64 meter, een draagtas en een parasolvoet. Eind juni kan je je bestelling afhalen in onze kantoren in Leuven, Herentals, Deinze of Eupen.  

Kostprijs: 70 euro

Alle info over de samenaankoop

Meer info over onze samenaankoop lees je hier. Je kan er ook de verkoopsvoorwaarden nalezen 

Samenaankoop
Site by Wieni