Skip to main content

Nu in de samenaankoop: KLJ-hemden

Nationaal

2 september 2021

Truien, T-shirts, broeken en rokjes hebben we al in de KLJ-webshop, maar wat dacht je van een KLJ-hemd? Via een grote samenaankoop willen we kijken hoe groot de vraag daarnaar precies is. Van september tot december kan je onze proefexemplaren passen en je bestelling plaatsen. Wie weet draag jij binnenkort wel als allereerste het enige echte KLJ-hemd.

Waarom een samenaankoop?

Iets meer dan een jaar geleden bevroegen we verschillende KLJ-afdelingen of ze interesse hebben in KLJ-hemden. Het antwoord daarop was "ja". KLJ ging achter de schermen aan de slag en liet zo'n hemd ontwerpen. Om te onderzoeken of de vraag naar de hemden in werkelijkheid écht zo groot is, lanceren we nu een grootschalige samenaankoop. Misschien komen de hemden later dan ook in de vaste webshop te liggen.

Welke maten zijn er?

We bieden de hemden aan in volgende maten: XS, S, M, L, XL, XXL. We verkopen ze tegen 26 euro per stuk.

Hoe kan ik ze passen en bestellen?

Omdat we iedereen de kans willen geven om de hemden eens te passen, staat de samenaankoop open van begin september tot 17 december. Gedurende die periode kan je een pasmoment aanvragen en je bestelling plaatsen.

De hemden passen kan tijdens de kantooruren in de KLJ-kantoren van Leuven, Herentals en Deinze of tijdens een afdelings- of gewestbezoek van je pedagogisch medewerker.

Wil je zo'n pasmoment?

De hemden kan je vervolgens bestellen via het invulformulier onderaan deze pagina.

Wanneer worden ze geleverd?

Van zodra de samenaankoop sluit op 17 december, plaatst KLJ de bestelling bij de leverancier. Wees dus op tijd met je bestelling. Vlak voor de zomer worden de hemden verwacht.