Skip to main content

Nomineer: welke vrijwilliger verdient een speciale dankjewel?

Nationaal

8 januari 2021

Op 27 februari start de Week van de Vrijwilliger en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom willen wij weten welke KLJ-vrijwilliger voor jou het verschil maakte. Wie zou jij dus ongelooflijk hard willen bedanken voor zijn engagement? Laat het ons weten voor 31 januari en wie weet wordt jouw vrijwilliger wel geselecteerd voor een heel originele en persoonlijke bedanking die wij tot in de puntjes verzorgen.

Een vrijwilliger zet zich in voor iets of iemand vanuit zijn vrije wil, onvoorwaardelijk, gewoon zomaar. Dat maakt dat ze onbetaalbaar zijn. Iedereen komt op een manier wel eens in contact met een vrijwilliger, zeker als je lid bent van een vrijwilligersorganisatie, bijvoorbeeld KLJ. 

Iets meer dan 300 bovenlokale vrijwilligers en om en bij de 3000 leiders en leidsters zetten zich dagelijks in voor KLJ. Zij zijn de draaiende motor van onze beweging. Een KLJ-vrijwilliger is meer dan enkel een vrijwilliger. Zij kunnen soms ook echt het verschil maken voor iemand.

Wie zou je ongelooflijk hard willen bedanken voor zijn engagement? Vul onderstaand formulier in voor 31 januari en wie weet wordt jouw vrijwilliger wel geselecteerd voor een heel originele en persoonlijke bedanking!

Disclaimer: Als jouw inzending geselecteerd wordt, word je persoonlijk gecontacteerd door een KLJ-medewerker. Ook als je niet geselecteerd wordt, zullen we ervoor zorgen dat je bedanking terecht komt bij de juiste persoon.

Nomineer een vrijwilliger

Status message

Sorry…This form is closed to new submissions.