Skip to main content

-NIEUW- Rondleiding op een sportfeest!

Vlaams-Brabant

3 juli 2019

Wist je dat er bij KLJ 140 sportende afdelingen zijn? Dat wil zeggen dat meer dan de helft van de KLJ-afdelingen elke zomer het beste van zichzelf geeft om toch maar die beker in de wacht te slepen.

Is jouw afdeling geen sportende afdeling?

Geen nood, elke afdeling kan sportend worden! Er zijn 5 verschillende sporten waar je aan kan deelnemen: vendelen, wimpelen, dansen, touwtrekken en piramidebouwen

Klinkt dit nog steeds een beetje Chinees?

No worries, daarvoor zijn er de sportmonitoren er. Zij helpen je met het aanleren van nieuwe reeksen, ondersteunen sportende afdelingen en laten je kennismaken met de vele voordelen van de KLJ-sporten.

Voel je het al kriebelen?

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op zondag 21 juli geven de sportmonitoren een exclusieve rondleiding op het sportfeest van KLJ Merchtem en KLJ Opwijk.

Rondleiding, saai? Helemaal niet! De sportmonitoren hebben in samenwerking met de VKB speciaal voor jullie een escaperoom uitgewerkt. Verzamel zoveel mogelijk info over de sportwerking van KLJ en probeer de code te kraken. Wie weet win jij dan wel je eerste beker op het sportfeest.

 

  • Wanneer: zondag 21 juli vanaf 10u
  • Waar: Paddebroeken 12, 1785 Merchtem
  • Inschrijven: inschrijven kan door een mailtje te sturen naar nelle.vandermeiren@klj.be, maar is niet verplicht.
  • Kostprijs: je kan helemaal gratis deelnemen aan de escaperoom, bovendien heeft elke Vlaams-Brabantse afdeling 5 vrijkaarten gekregen, daarmee kan je ook nog eens gratis binnen op het sportfeest.
Yes, wij hebben er alvast zin in! Jullie ook?