Skip to main content

Markeer KLJ in je agenda!

Nationaal

19 januari 2023

Leden werven, da’s zeker niet enkel voor het begin van het werkjaar. Leden kan je het hele jaar door inschrijven én dus werven. Zo kan je een vriendjesdag of KLJ-café organiseren waarop niet-leden KLJ kunnen ontdekken. KLJ geeft je een duwtje in de rug om een actie op poten te zetten.

Wat is 'Markeer KLJ'?

Markeer KLJ is een campagne die we uitwerkten speciaal voor je tussentijdse ledenwervingsactie!

Elke afdelingssecretaris krijgt via mail een bon van € 20 om te besteden in de webshop in de categorie ‘tussentijdse ledenwerving’. Vraag dus zeker aan je secretaris of die de bon al ontvangen heeft!

Wat kan je kopen met de bon?

We hebben heel wat uitgewerkt materiaal voor je in de aanbieding:

  • Markeer KLJ-postkaartjes: Organiseer een open activiteit of vriendjesdag en gebruik de postkaartjes als uitnodiging. Geef ze mee met huidige leden zodat ze vriendjes kunnen uitnodigen. Stuur de postkaartjes (met de post) naar gestopte leden.
  • Markeer KLJ-fluostiften: Ga langs op scholen en geef alle kinderen een fluostift én uitnodiging voor een open activiteit of vriendjesdag. Beperk je niet tot alleen (lagere) scholen, maar ga ook langs bij sportclubs, tekenscholen, muziekscholen… in het dorp.
  • Markeer KLJ-deurhangers: Vul op de achterkant van de deurhanger alle info in voor een open activiteit. Verspreid de deurhangers in het dorp. Dat kan zowel aan de (voor)deur, maar ook aan fietsen en auto’s.

Wat is er nog meer 'Markeer KLJ'?

  • Markeer KLJ-affiche: in Web2Print zit een affiche voor tussentijdse ledenwerving, die je kan personaliseren voor jullie activiteit.
  • Markeer KLJ-social posts: deze omslagfoto en socialmediaposts kan je gebruiken om de actie aan te kondigen op jullie Facebookpagina of via een evenement.

Heb je graag hulp van een KLJ-vrijwilliger bij het uitdenken van een leuke wervingsactie? Vraag dan via Click een Vorming op Maat aan. Wij contacteren je nadat je de aanvraag hebt verstuurd.