Skip to main content

KLJ lanceert gloednieuw magazine en zoekt schrijftalent

Nationaal

7 mei 2019

51 jaar. Zo lang valt het Idee-magazine bij al onze leiding en bestuursleden in de brievenbus. Maar waarom alleen een magazine voor leiding? Ook onze leden — zowel jong als oud — en hun ouders mogen weten wat we bij KLJ allemaal doen. Daarom lanceert KLJ vanaf september een gloednieuw lifestylemagazine, voor het hele gezin! 

Wauw, wat komt er dan allemaal in?

We kiezen resoluut voor een lifestylemagazine. Voor droge en saaie informatie is er geen plaats. Waarvoor dan wel? We gaan voor boeiende verhalen van KLJ'ers, want er lopen heel wat unieke exemplaren rond. Maar we voorzien ook interviews met bekende Vlamingen, reportages, testjes en achtergrondartikels over thema's die zowel jongeren als ouders aanbelangen. 

We gieten alles in een iets luxueuzer jasje. Zo blijft het magazine zeker op je salontafel liggen. En dat vier edities per jaar. 

Verdwijnt het Idee-magazine helemaal?

Niet helemaal. Alle leiding en bestuursleden zullen, samen met het lifestylemagazine, een afgeslankte versie van de Idee krijgen. Daarin staan nog steeds leuke activiteiten, antwoorden op vragen rond verzekeringen, overzichtjes van de komende trainingsdagen en het belangrijkste KLJ-nieuws. Zo komt er toch nog een 52'ste jaargang van de Idee! 

Ik wil helpen!

Dat kan! Het nieuwe magazine wordt grotendeels gemaakt door vrijwilligers van de 'Redactieraad'. En zij zoeken altijd extra helpende handen. Schrijf je graag? Is mensen interviewen volledig je ding? Neem je graag foto's? Of studeer je journalistiek? Kom dan gerust eens langs tijdens een redactieraad. 

Heb je interesse om (al is het eenmalig) mee te werken of wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar helaba@klj.be.

Site by Wieni