Skip to main content

Help jij mee met Opkikker Internationaal?

28 september 2021

Van 5 tot en met 14 april 2022 vindt Opkikker Internationaal plaats in De Hoge Rielen, Kasterlee. KLJ ontvangt deelnemers uit onder andere Duitsland, Malta en de Filipijnen. Samen doen we heel wat activiteiten en nemen we deel aan het gewone Opkikkerweekend (8-10 april). Om alles in goede banen te leiden, hebben we enkele helpende handen nodig. Misschien is het wel iets voor jou?

Wat staat er op het programma?

We bieden de deelnemers een rijkgevuld programma aan met uitwisselsessies over thema’s zoals motivatie, vergaderen, leiderschapstraining, ledenwerving, … , maar we bezoeken ook een boerderij en maken ook een daguitstap naar Brussel waar we de minister van Jeugd zullen ontmoeten. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze deelnemers niets van het échte Opkikkerweekend hoeven te missen.

Hoe kan ik helpen?

Je kan op verschillende manieren helpen bij dit internationale project. Zo kan je meewerken tijdens de voorbereidingen, de ganse projectweek of gedurende één of enkele dagen. We hebben onder andere vrijwilligers nodig die met de auto willen rijden, een sessie of daguitstap willen begeleiden of de logistiek willen verzorgen. 

Heb jij zin om te helpen?

Vul het formulier in en duid aan wanneer en hoe jij wil helpen bij Opkikker Internationaal.

Laat het ons weten!