Skip to main content

Gonna badge them all

Oost-Vlaanderen

17 oktober 2019

KLJ Oost-Vlaanderen geeft op Dag van de Jeugdbeweging 2019 het startschot van het gloednieuwe +16-spel: Gonna badge them all! Kan jouw +16 groep elke uitdaging aan? Zijn jullie echt van àlle markten thuis? Verzamel zoveel mogelijk badges en wie weet maken jullie wel kans om de strafste +16 groep van KLJ Oost-Vlaanderen te worden!

Het spel loopt af op 1 mei. Stuur jullie bewijsmateriaal dus zeker op tijd in!

Wat is Gonna badge them all?

Met Gonna badge them all kan jouw +16-groep bewijzen dat ze beschikt over de 30 ultieme KLJ-vaardigheden. Die vaardigheden zijn elk gelinkt aan een opdracht. Per opdracht die jouw +16-groep perfect uitvoert, verwerven je +16’ers een nieuwe vaardigheid en verdienen jullie de badge van dat thema.

Hoe verzamel ik die badges?

Op de eerstvolgende gewestvergadering krijgen jullie een poster. Op die poster vinden jullie de 30 thema’s. Hebben jullie een opdracht vervuld? Dan bezorgt jullie Pedagogisch medewerker of Regionaal bestuurslid jullie de juiste badge om aan jullie poster te bevestigen.

Tip: Hang de poster op een zichtbare plaats in jullie lokaal zodat de hele groep kan meevolgen welke skills jullie al hebben en welke nog ontbreken.

Welke badges kunnen we verdienen?

Jokerbadges verdienen in corona-tijden

Vind je het moeilijk om de gewone opdrachten te vervullen in deze coronatijden? Ga dan voor een Jokerbadge en zet een joker in bij een andere opdracht. Zo kan je toch nog je poster vervolledigen! Go go gooo!