Skip to main content

Doe mee aan het +16-bindendspel: Events4TheWin

Oost-Vlaanderen

27 oktober 2021

KLJ Oost-Vlaanderen organiseert ook dit jaar een geweldig spel waarmee jij alle +16’ers in heel Oost-Vlaanderen kan leren kennen, whoehoew! In heel de regio organiseren afdelingen evenementen waar je met je +16 naartoe kan gaan én dus punten kan scoren. Wat valt er te winnen? Een KLJ-picknickmand met JBL-box! Een streepje muziek is verzekerd op al je komende activiteiten.

The game is on

Events4TheWin is een spel van KLJ Oost-Vlaanderen waar elke afdeling met haar +16’ers aan kan deelnemen. Het doel is om met jouw +16-groep als eerste de KLJ-picknickmand te vinden. Die mand ligt ergens verstopt in de regio, aan jou om te weten te komen waar.

Hoe begin ik eraan?

  1. Bezoek KLJ-evenementen (evenementen van KLJ Oost-Vlaanderen of van KLJ-afdelingen).
  2. Maak een foto waar ook +16’ers van een andere KLJ-afdeling opstaan.
  3. Post de foto op je afdelingspagina of op je eigen profiel en tagt KLJ Oost-Vlaanderen. Je mag de foto ook via een bericht sturen naar de Facebookpagina van KLJ Oost-Vlaanderen.
  4. Tag of vernoem de +16’ers waarmee je op de foto staat.
  5. Vernoem het evenement waar je bent.

Wat valt er te winnen?

Je afdeling kan een picknickmand met een bijhorende JBL-muziekbox winnen. Wat een mooie prijs!

Enkele tips

Voor elke unieke foto waarop je +16-groep met +16’ers van een andere KLJ-afdeling staat, krijg je een tip naar de locatie van de KLJ-picknickmand met JBL-box. Ga naar zo veel mogelijk evenementen en bezorg ons massaal veel foto’s om zo als eerste de prijs te vinden.

OPGEPAST: je mag maximaal 1 foto per bijgewoond evenement doorsturen en maximaal 3 foto’s per week.

Dat de beste moge winnen!