Skip to main content

De playlist van KLJ Hoogstraten

Nationaal

1 oktober 2019

Elke afdeling heeft er één: de ultieme playlist waarop zij volledig uit de bol gaan. Luister hier naar de keuze van de leden van KLJ Hoogstraten. Zij presenteren de platen waarop ze de dansvloer onveilig maken!

10. Het boodschappenlied

"'ik doe de boodschappen, boodschappen, boodschappen', het is onze leuze op kamp, want om al die hongerige monden te voeden, moeten we vaak naar de supermarkt."

9. Thunderstruck - AC/DC

"Ook rockgitaren zijn meer dan welkom bij KLJ Hoogstraten. Thunderstruck is een hard nummer, maar een ideaal lied om te zingen op een karaokeavond."

8. I'm gonna be (500 miles) - The Proclaimers

"Dit is een klassieke meezinger en onze leden dansen er graag op. We gebruikten het nummer zelfs als inspiratie voor ons eigen lied, dat verder op de lijst staat."

7. The breaking of the fellowship - Howard Shore, Edward Ross

"Afgelopen zomer gingen we op 'Lord of the Pringles-Pokémon-kamp'. Elke ochtend ontwaakten we op dit magische nummer uit de Lord of the Rings-films."

6. Pokémon Theme Song

"We gebruikten het themalied van Pokémon op kamp als verzamellied. Elke ochtend gingen al onze leden uit de bol en zongen ze luidkeels mee: 'I want to be the very best, like no one ever was.' "

5. Africa - Toto

"Dit liedje blijft echt hangen zodra je het hoort. En bijna iedereen kan het meezingen! Heerlijk toch?"

4. Het Spekkenlied - KLJ Hoogstraten

"In 2018 verkochten we snoep ten voordele van het kamp. Om reclame te maken, maakten we een eigen lied dat gebaseerd werd op nummer 8 uit deze lijst."

3. Bohemian Rhapsody - Queen

"Een deel van onze leiding probeerde dit lied mee te zingen tijdens een karaokeavond op trainingsdagen. De show hebben ze die nacht zeker gestolen."

2. Engeltje - Je Broer

"Enkele jaren geleden was dit ons kamplied. Dat vonden de leden zo leuk dat ze het nog steeds aanvragen als ze een nummer mogen kiezen."

1. Het KLJ-lied

"Misschien een beetje cliché, maar het KLJ-lied tovert bij elk lid en elke leider een lach op het gezicht."

Site by Wieni