Skip to main content

De KLJ-fotograaf komt naar je toe!

Nationaal

26 maart 2019

We gebruiken dagelijks foto's van KLJ'ers in onze communicatie. Daarom sturen we onze KLJ-fotograaf Stef op stap! Mag hij langskomen op je activiteit? Laat het ons weten en shine binnenkort op onze website of in ons magazine! 

Onze KLJ-fotograaf trekt door het land. Mag hij naar jullie activiteit komen? Een bosspel, een quiz of een zalig dorpsspel? Alles mag!

Geef je gegevens hier door en wie weet richt onze fotograaf zijn lenzen op jouw afdeling. Vul in over welke activiteit het gaat en geef een motivatie waarom onze fotograaf naar jouw KLJ moet afzakken. De geselecteerden worden persoonlijk verwittigd. 

Wat met privacy?

Willen er leden van jouw afdeling liever niet op de foto? Daar hebben we uiteraard respect voor. Vooraf krijgen alle leden een formulier dat ze laten tekenen door hun ouders of voogd.

Met dit formulier geven de ouders toestemming om foto's van hun KLJ'er te laten maken. Kiezen ze ervoor om niet in beeld te komen dan tekenen ze het formulier niet en is de afspraak dat die KLJ'er geen KLJ-sjaaltje draagt tijdens het bezoek van de fotograaf. 

Registreer je hier