Skip to main content

Daarom zijn KLJ'ers de beste vrijwilligers

Nationaal

26 februari 2019

KLJ-leiding en -bestuursleden, die heb je in alle maten en gewichten. Maar één ding hebben ze wel gemeen: ze zijn de beste vrijwilligers ter wereld. Wij vertellen je waarom.

Ze zijn het zonnetje in huis

Ja, KLJ'ers zijn echt altijd enthousiast. En dat straalt ook af op hun leden.

Ze hebben geen zittend gat

Een activiteit begeleiden, een eetdag plannen, promo voeren voor de fuif en deelnemen aan een sportfeest. Een KLJ'er heeft altijd wel iets te doen.

Ze zijn er altijd, door weer en wind

Net doordat er zoveel te doen is bij KLJ, is er voor ieder wat wils. En daar komen KLJ'ers maar al te graag voor buiten. 

Ze kennen alle straten in hun dorp vanbuiten

Hoe kan het ook anders. Ze brengen al hun leden huisbezoekjes en schuimen alle winkels af om affiches op te hangen voor hun volgende eetdag of fuif.

Ze geven onderdak aan iedereen

Je kan altijd terecht bij KLJ'ers, ook als je het even moeilijk hebt. Ze bieden steeds een luisterend oor en helpen je waar nodig.

Ze hebben de zotste ideeën

Bosspelen, balspelen, kringspelen, pleinspelen, nachtspelen… KLJ'ers geven overal een eigen twist aan. En dat voor alle leeftijden. Dat maakt hun activiteiten zo geweldig. 

Ze zijn altijd in een goede bui

Na een toffe activiteit of na een geslaagd evenement volgt er altijd heel wat opruimwerk. Maar dat deert KLJ'ers niet. Ze doen alles met plezier.

Je ziet: KLJ'ers zijn een ras apart. Maar door hun grenzeloos engagement bezorgen ze meer dan 22.000 kinderen en jongeren de tijd van hun leven. Daarom zeggen wij: 'een dikke dankjewel!'