Skip to main content

5 Redenen waarom je naar Opkikker moét gaan

Nationaal

16 december 2019

Wist je het al? Van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 april vindt Opkikker, ons groot tweejaarlijks leidingsweekend, plaats. Ondertussen stromen de inschrijvingen binnen. Ben jij nog niet ingeschreven? Bekijk dan deze 5 redenen waarom je het toch zou moeten doen.

Ben je volledig overtuigd om naar Opkikker te gaan?

Schrijf je in!

1. Je ontmoet KLJ'ers uit heel Vlaanderen

Opkikker is een nationaal leidingsweekend, dat is dus de ideale plaats om in contact te komen met nieuwe KLJ'ers uit alle hoeken van Vlaanderen. Zo maak je nieuwe vrienden (of zelfs meer dan dat?) en kan je nog meer info en ervaringen uitwisselen.

2. Je kan enorm veel workshops volgen

Opkikker biedt meer dan 70 verschillende workshops aan. Voor ieder is er wel wat wils: rustige blokken waarbij je mag discussiëren, ruwere blokken waarbij je jezelf kan uitleven en avontuurlijke blokken waarbij je je grenzen verlegt.

3. Je kan 2 avonden lekker dansen

Heb je zin om de beentjes los te gooien? Dan is Opkikker de ideale oplossing! Vrijdagavond is er een barmoment met optredens en zaterdagavond organiseren we een spetterende fuif. Dansen, dansen, dansen.

4. Het is een once in a lifetime-ervaring

Oké, misschien niet helemaal, want je kan om de twee jaar naar Opkikker gaan. Maar elke editie levert wel herinneringen op die je voor het leven met je meedraagt. Vraag maar aan anderen die al eens een editie hebben meegemaakt.

5. Je beleeft de jaren '90 opnieuw

Opkikker 2020 gaat meer dan 20 jaar terug in de tijd, want heel het weekend staat in teken van de jaren '90. Haal die furbies, gameboys en nektapijtjes dus al maar boven!

Ben je volledig overtuigd om naar Opkikker te gaan?

Schrijf je in!