Skip to main content

Even praktisch

Wanneer?

Het Nationaal Congres vindt plaats op zaterdag 23 februari 2019. Het event start om 14h00 en zal eindigen tegen 20h00. Wil je graag vroeger vertrekken of later toekomen? Geen enkel probleem!

Waar?

We trekken naar een unieke locatie: het Provinciaal domein 'De Schorre' in Boom. Het congres vindt plaats in de Pitte, een gebouw in het midden van het park. Op het plannetje hieronder zie je hoe je moet wandelen vanaf de parking of vanaf de bushalte.

Bereikbaarheid

MET DE WAGEN

De Schorre ligt centraal tussen Antwerpen en Mechelen en is vlot bereikbaar via de E19 en de A12.

Via de E19 vanuit Antwerpen 
Neem afrit 7 Kontich en volg de pijlen richting Boom en De Schorre.

Via de E19 vanuit Brussel 
Neem afrit 8 Rumst en volg de pijlen richting Boom en De Schorre.

Via de A12 en vanuit Boom 
Neem op de A12 afrit 9 Boom. Boven aan de afrit ga je linksaf. Je neemt de N177 (parallelweg A12) richting Antwerpen tot aan de eerste lichten. Daar ga je rechtsaf (Beukenlaan) en na 50 meter ga je opnieuw rechtsaf (Velodroomstraat). Op de rotonde neem je de eerste afslag (Velodroomstraat). Aan het einde van de straat ga je rechtsaf en op de volgende rotonde neem je de derde afslag (Schommelei). De Schorre bevindt zich aan de linkerkant

Je kan gratis parkeren aan de hoofdingang van De Schorre aan de Schommelei op P1 of op P2 in de Kapelstraat.

Carpoolen maar!

Kom je met de wagen? Check welke KLJ-afdeling er op je weg ligt en carpool met elkaar!

Check het hier

OPENBAAR VERVOER 

 

De trein

Boom ligt op de lijn Antwerpen – Puurs. Het station van Boom ligt op 1,7 km van De Schorre. Vanaf het station van Boom kan je een KLJ-pendelbus nemen naar De Schorre. 

De bus

Er stoppen verschillende bussen aan De Schorre die vertrekken vanuit Mechelen en Antwerpen.

De halte 'Boom Voetballerstraat' bevindt zich op 200 m van de hoofdingang van het domein De Schorre.
Hier stoppen de volgende buslijnen:

  • Lijn 182 (Boom - Aartselaar - Antwerpen Groenplaats)
  • Lijn 132 (Boom - Lier)
  • Lijn 295 (Boom - Antwerpen St Jansvliet)
  • Lijn 298 (Boom - Berchem)

Als je weer vertrekt vanuit De Schorre, dan kan je opstappen aan de halte 'De Schorre' voor de ingang van het domein in de Schommelei.

De halte 'Boom Schorre' bevindt zich in de Kapelstraat.
Hier stopt de buslijn 'Lijn 500' (Antwerpen – Boom – Rumst – Mechelen).

MET DE FIETS

De Schorre ligt tussen de knooppunten 24 en 26 van het fietsknooppuntennetwerk van de Provincie Antwerpen. Met de fietsrouteplanner op www.fietsnet.be kun je een persoonlijke fietsroute uitstippelen van eender welk fietsknooppunt in Vlaanderen tot bij knooppunt 24 (Rumst) of 26 (Boom) vlakbij De Schorre. De Schorre is ook vlot bereikbaar via de Rupeldijk. Van aan P2 in de kapelstraat is er een fietspad naar de fietsenstalling

Eten en drinken

Je hoeft zelf geen avondeten te voorzien, want op het domein zullen enkele foodtrucks staan waar je eten - ook veggie - kan kopen. Elke deelnemer krijgt twee gratis bonnetjes voor eten. Nog een hongerke nadien? Zorg dan zeker voor wat geld. Ook drankjes zijn tegen democratische prijzen te verkrijgen aan de bar.

Je mag natuurlijk zelf drank en snacks meebrengen, alleen zijn alcoholische dranken ten strengste verboden tijdens het event.

Site by Wieni