Skip to main content

Werken met Wall-E

Wall-E maakt de administratie en communicatie van je afdeling heel wat makkelijker. Ontdek wat je allemaal kan doen met het digitale platform voor bestuursleden en leiding.
 

Wall-E maakt de administratie en communicatie van je afdeling heel wat makkelijker. Ontdek wat je allemaal kan doen met het digitale platform voor bestuursleden en leiding.
 

Ga nu naar Wall-E en maak je administratie communicatie makkelijker.

Meld je aan

Wall-e gaat op pensioen, maak kans op een GO PRO!

Zoals elk jaar vulden heel wat KLJ'ers de KLJ-tevredenheidsmeting in. We verzamelden onder andere jullie ongezouten mening over Wall-e én beseffen dat hij dringend toe is aan een forse update. Daarom besluiten we om Wall-e op pensioen te sturen vanaf 1 september 2019.

We willen een fonkelnieuw platform creëren dat voldoet aan jullie wensen en dat zeer gebruiksvriendelijk is. Voor we beginnen met bouwen, willen we eerst onderzoeken waar jullie noden en behoeften liggen. Welke functionaliteiten zijn voor jullie belangrijk? Welke toeters en bellen hadden jullie er graag bij?

Vul dus vandaag nog de bevraging in en zorg ervoor dat het nieuwe platform ook aan jouw noden voldoet. De bevraging neemt slechts een 10-tal minuten in beslag en bovendien kan je een Go Pro voor je afdeling winnen. Daar zeg je toch geen neen tegen?

>> Naar de bevraging!

Wil je meer info over het traject? Check hier de info!

Ledenadministratie 2017-2018

Lees meer

Gezamenlijke verklaring ivm minimum leeftijdsgrens.pdf

Lees meer

Wat kun je doen met Wall-E?

Wall-e biedt tal van mogelijkheden. Hoe je ze allemaal ten volle kan benutten, lees je in de handleidingen hieronder! 

Inloggen

Heb jij problemen met inloggen op Wall-e? Mogelijk word je dan automatisch aangemeld op een ander platform dat dezelfde technologie gebruikt. Om dit probleem te vermijden kan je incognito surfen. Meer uitleg vind je in onderstaande handleiding. 

Handleidingen

Dashboard

Agenda

Documenten

Leden

Afdeling

Sportwerking

Bestuur

Financiën

Vormingen en evenementen

Kampen

Klachten

Waar vind ik mijn paswoord om in te loggen?

Standaard is dit Wall-e2016

Lukt het hiermee niet? Kan je zelf altijd een nieuw paswoord aanmaken. Check de handleiding voor meer info.

Wat is de URL van Wall-e?

http://wall-e.be

Site by Wieni