Skip to main content

Startzending '17-'18

Hoera! Het nieuwe werkjaar is weer daar! We willen je al even op weg helpen met wat nuttige en leuke info. Heb je toch nog vragen, dan willen wij ze graag beantwoorden! Geef je pedagogisch medewerker en/of het nationaal secretariaat dus zeker een seintje.

Hoera! Het nieuwe werkjaar is weer daar! We willen je al even op weg helpen met wat nuttige en leuke info. Heb je toch nog vragen, dan willen wij ze graag beantwoorden! Geef je pedagogisch medewerker en/of het nationaal secretariaat dus zeker een seintje.

Wat vind je allemaal in deze zending?

Alles over het nieuwe jaarthema ‘Gewoon gaan!’

 • K-bundel jaarthema
  Bij elk jaarthema hoort ook een K-bundel. Ideaal leesvoer voor als je op zoek bent naar leuke bezinningen, vieringen en andere K-momenten. Je kan deze bundel ook online raadplegen.
   
 • Uitdagingskaartjes
  Daag met deze kaartjes al je leden, leiding, bestuursleden uit voor de gekste dingen. Je kan deze ook bestellen in de webshop.
   
 • Affiche en flyer jaarthema Gewoon gaan
  Een leuke affiche van het jaarthema en ook een flyer met alle info over Gewoon gaan. Hier vind je ook alle uitdagingen die we met z’n allen aangaan het komende werkjaar. Je kan deze ook bestellen in de webshop.

Nog meer info over het jaarthema?

Op zoek naar jaarthema-activiteiten, de visietekst van het nieuwe jaarthema, beeldmateriaal, leuke tips en inspiraties, … Je vindt alles over het jaarthema op onze website.

 

KLJ-Trofee

KLJ deelt prijzen uit! Zowel in de regio als nationaal maak je kans op leuke prijzen. We belonen leuke, originele acties die jullie gemaakt hebben voor ledenwerving, ledenbinding of leidingbinding. Dus stuur je actie in en maak kans op een leuke prijs. Meer info vind je op de flyer of op de website

 

Affiche DVDJ

Duid volgende datum alvast met fluo aan in je agenda: vrijdag 20 oktober 2017. Noteer er ook in koeien van letters alvast bij ‘KLJ-uniform’. Want die dag willen we jullie allen in KLJ-uniform het land zien veroveren. De Dag van de Jeugdbeweging is onze feestdag! Hang de affiche op aan jullie lokaal en spoor ook andere leiding en leden aan om mee te doen.

 

Vormingskaartjes

Hier vind je alle info over de vormingen die wij aanbieden in 2017-2018. Er zit zeker wel iets tussen voor jou of andere bestuursleden en leiding uit je afdeling. Laat jouw leiding en bestuur groeien! 
   -  Trainingsdagen
   -  Hoofdanimator en Verdere vorming

 

Reminder: handleiding Wall-e

Je ontving onlangs een digitale zending in verband met je ledenadministratie. De handleiding zet je vlot op weg, gebruik hem dus! ;-)

 

Kalenders

Ook vind je in deze zending een jaarkalender. Zeer praktisch om op te hangen in het lokaal.

 

Vorming op Maat

Naast al onze standaard vormingen zoals Trainingsdagen en Hoofdanimator, kan je ook een Vorming op Maat aanvragen. Dat is vorming helemaal op maat van je afdeling. U vraagt, wij draaien. Deze vorming is aan te vragen via Wall-e.

 

Flyer K-reis naar Rome

De KLJ-reis die je leven verandert: 8-16 september
  -  Flyer Romereis 2018
  -  Inschrijven Romereis 2018

 

Regionale en nationale werkgroepen

Ben je zo verslaafd aan KLJ dat je ook buiten je afdeling iets wil betekenen voor deze fantastische jeugdbeweging? Wel, dat kan zowel op regionaal als nationaal vlak. KLJ heeft een heleboel werkgroepen die zich inzetten voor allerhande thema’s en evenementen. Ben je benieuwd? Spreek dan zeker je pedagogisch medewerker aan of check alle info op de website.

 

Regionale info

Site by Wieni