Skip to main content

Kampzending 2021

De zomer komt eraan en dat betekent maar één ding: kamp! Ben jij al volledig voorbereid? Neem ook nog eens ons informatiemateriaal door. Zo zie je niets over het hoofd! 

De zomer komt eraan en dat betekent maar één ding: kamp! Ben jij al volledig voorbereid? Neem ook nog eens ons informatiemateriaal door. Zo zie je niets over het hoofd! 

Dé survivalgids

In deze survivalgids vind je checklists van enkele organisatorische zaken die je zéker in orde moet brengen vooraleer je op kamp vertrekt. Je afdelingssecretaris kreeg de gids ook per post opgestuurd. Neem dat exemplaar dus zeker mee op kamp!

De inspiratiegids

Een kamp vraagt heel wat administratieve voorbereiding, maar je moet ook elke dag vullen met leuke activiteiten en uitstappen. En voor je echt op kamp kan vertrekken, moet je alle leden en hun ouders uitgebreid informeren. Toeval of niet, maar wij helpen graag een handje bij die voorbereiding. Daarom krijg je deze inspiratiegids, boordevol leuke spelideeën en tips over hoe jij jouw kamp nog beter inkleedt.

De coronagids

In de coronagids vind je alle kampregels die gelden vanaf 25 juni 2021. Je afdelingssecretaris ontvangt ook nog een gedrukt exemplaar van de coronagids per post. Neem die brochure mee op kamp, zo heb je alle info te allen tijde binnen handbereik. 

Op zoek naar uitgewerkte activiteiten voor +16 en +20?

Bekijk de 'Sweet Sixteen'-bundel

Op zoek naar een kampbezinning of -viering?

Bekijk de K-bundel

Schadeformulieren

Een ongeluk is snel gebeurd. Print dus enkele schadeformulieren en neem ze mee op kamp. Loopt er dan iets mis? Laat dan altijd een formulier invullen!

Op zoek naar de schadeformulieren van KLJ?

Download ze hier!

Auto verzekerd?

Je staat er misschien niet bij stil, maar door auto’s van leiding of kookouders mee op kamp te nemen, neem je een serieus risico. Eventuele schade aan de auto wordt niet gedekt door de KLJ-verzekering. Maar geen paniek, bij KLJ hebben we een oplossing.

Auto's verzekeren die mee op kamp gaan?

Dat doe je zo!

Materiaal verzekerd?

Als je dure materialen zoals tenten, installaties, … huurt of leent voor op kamp, wordt schade eraan niet gedekt door de KLJ-polis. Het kan dan zinvol zijn om een extra verzekering af te sluiten. Lees meer

Duur materiaal extra verzekeren, moet dat?

Hier vind je een antwoord!